facebook_pixelCPI-Cedar Psykoterapi Institut - Jägaregatan 336, Lund | hitta.se
Hitta.se

Om CPI-Cedar Psykoterapi Institut

På Cedar Psykoterapi Institut är vår strävan att kunna erbjuda Dig / Er bästa möjliga spetskompetens varför alla som är knutna till CPI är av socialstyrelsen legitimerade psykoterapeuter med olika specialistkompetens, pedagogisk kompetens, forskarkompetens och med mycket gedigen yrkeserfarenhet i bagaget. Vår ambition är att alltid finna fram till ett upplägg tillsammans med Dig /Er som vi tror bäst kan möta Dina/Era behov. Vi erbjuder möjlighet till kvalificerad:

- Psykoterapi dvs. Individualterapi, Parterapi och Familjeterapi

- Krisbearbetande samtal

- Handledning av personalgrupper

- Exekutiv Coaching dvs. skräddarsytt chef och ledningsstöd

- Personlig Utveckling - Personlig Coaching

- Konsultation

- Utbildning och forskning

Vi bedriver verksamhet i Lund; Malmö, Helsingborg med omnejd. Vill Du veta mer är du välkommen att höra av Dig.

CPI-Cedar Psykoterapi Institut har 5.0 i betyg!

CPI-Cedar Psykoterapi Institut har betygsatts av elva personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

11 betyg. 10 kommentarer

A.a

för mer än ett år sedan

Ett ljus i mörkret Kände att jag hade förlorat allt i livet. Trodde inte att det fanns någon väg framåt. Kom till insikt om hur allt hängde ihop men fick också god hjälp att kunna finna min väg framåt. Sådan terapi är guld värd.

Pappa

för mer än ett år sedan

Räddade mig och min familj Mycket kompetent terapi. Räddade först mig och sedan mitt äktenskap. Värd varje krona. Om jag/vi behöver henne igen kommer vi inte tveka en sekund.

L.e

för mer än ett år sedan

Tack för att Astrid finns. Numera pratar vi om tiden före och efter Astrid. Utan henne hade vi varit separerade. Vi är så glada över vårt nya liv

M.n.

för mer än ett år sedan

Det bästa vi har gjort Ingångsläget var tufft men på CPI fick vi professionell hjälp. Psykoterapi av bästa klass.

Eva S.

för mer än ett år sedan

Mycket nöjd Träffat många terapeuter och analytiker genom åren. Vet vad jag pratar om. Nu fått den bästa hjälp som nog finns att tillgå. Kan enbart varmt rek. Astrid Eberhardt.

A.nilsson

för mer än ett år sedan

Det bästa vi gjort... Mycket svårt hade hänt som vi inte trodde skulle kunna gå att läka men med Astrids goda hjälp har det lyckats oss att bearbeta och finna en gemensam väg framåt. Helt ärligt talat har vi aldrig tidigare haft det så bra som nu.

Anders E.

för mer än ett år sedan

Hela verksamheten har dragit god nytta av den exekutiva coaching som jag bibringats via CPI, Astrid Eberhard Synnerligen professionellt. Kan varmt rekommenderas! / tacksam företagsledare

Jonas H.

för mer än ett år sedan

Det kostar en del men jag är mycket nöjd med min terapi . Bra bemötande - bra behållning. Har mycket erfarenhet av terapi. Kan mycket varmt rekommendera CPI! (OBS! Vill underteckna omdömet enbart med mina initialer J.H.)

A E.

för mer än ett år sedan

Mitt liv har blivit så oerhört mycket bättre. Fått fantastisk bra hjälp av Astrid E. Hon har hjälpt mig att kunna förstå både mig själv som andra bättre och så har jag fått hjälp att utveckla cooping strategier som hjälper mig att kunna göra mitt liv mer begripligt, hanterbart och meningsfullt både bakåt som framåt. Att gå i psykoterapi är det bästa jag har gjort !

Ad G.

för mer än ett år sedan

Höll på att gå helt under. Kunde inte ha fått bättre hjälp. Stödet CPI gav mig var i en helt annan klass än vad andra psykiaters och psykoterapeuter lyckats någonsin komma i närheten av.

Karta och andra adresser

Jägaregatan 336, 226 53 Lund

CPI-Cedar Psykoterapi Institut har verksamhet på Jägaregatan 336, Lund. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 046-30 67 27