facebook_pixelBuskoviusvägen 3 Dalarnas Län, Älvdalen - hitta.se
Hitta.se

Buskoviusvägen 3

796 31 Älvdalen, Älvdalen Dalarnas Län

Adress i Älvdalen i Älvdalen i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Buskoviusvägen 3.

Hitta hit

En villa byggd 1960

På adressen finns en villa byggd 1960. Huset är 119 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Älvdalen.

Värderingen är 13 109 kr/m²

Villan på Buskoviusvägen 3 värderas till ca 1 560 000 kr (13 109 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

1 560 000 kr

Bolån i Älvdalen - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älvdalen. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Älvdalen

Tomten är ca 1066 kvadratmeter

Tomten, ÄLVDALENS KYRKBY 14:13, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten ÄLVDALENS KYRKBY 14:13 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Älvdalen

Människorna i Älvdalen

Människorna i Älvdalen

Unga medelinkomsttagarfamiljer med barn i villa på småorter eller i glesbygd

I Älvdalen bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Älvdalens kommun (53 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorsport, jakt, meka med bilar, snickra/måla och bygga, arbeta i trädgården, motorcyklar, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku och krukväxter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 35% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 52%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 24 551 kr, vilket är 10% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 639 472 kronor i lån.

-10%

Här i Älvdalen betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Buskoviusvägen 3 gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,79% (1,14)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,662% (1,49)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,8% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

C+52%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 3 objekt till salu i Älvdalen

Det har sålts 1 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 13 333 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 15 000 kr/m2 och går ner med 11.11 %.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Olssons på Dalgatan 73.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (96 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (54 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Älvdalen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat lördagen den 6 mars kl 01:32

En personbil har körts av Näsfjällsvägen och voltat ner i vattendrag vid sidan vägen.

Räddningstjänst, ambulanser, räddningshelikopter och polis på väg till platsen. Initiala uppgifter har de som färdats i bilen lyckats ta sig ur och i säkerhet. Bilen ligger på taket i vattnet. Skadeläget för de inblandade är f.n. oklart. UPPDATERING KL 13:22 Enligt räddningstjänsten är det tre personer inblandade i olyckan. Samtliga är till synes oskadda men kontrolleras av ambulansperosnal. Bilen ligger kvar upp och ner i en bäck intill vägen. Det verkar inte som att det uppstått något läckage från bilen som ska bärgas så snart bärgare kommer till platsen. Förhoppningsvis har ingen negativ miljöpåverkan uppstått. Polis har ännu inte anlänt till platsen Det var mycket halt på platsen där bilen glidit av vägen och därefter "tippat över" och hamnat upp och ner i bäcken. Det finns ingen misstanke om brott i samband med olyckan.

Trafikolycka

Rapporterat tisdagen den 23 februari kl 01:04

En skoterolycka har inträffat vid Idrefjäll

SOS-alarm meddelar att en skoterförare har kört omkull. Det ska vara två personer som har färdats på skotern och i nuläget är det oklart vad gäller skador. Polisen är på plats för att undersöka vad som har hänt. UPPDATERING kl. 13.23 Polisen på plats gör bedömningen att detta är en ren olyckshändelse. En man har åkt på skotern tillsammans med sin dotter och dottern har råkat komma åt gasreglaget och då har de båda trillat av skotern. De båda, en man i 50-årsåldern och en flicka i 8-årsåldern har fått åka med ambulans till sjukhus. Mannen hade skadat ett ben och flickan hade ont i ryggen.

Misshandel

Rapporterat söndagen den 21 februari kl 08:42

En man grips misstänkt för misshandel efter att ha slagit sin sambo.

Kvinnan som är i 50-årsåldern ska ha blivit slagen av sin sambo, en man i 55-årsåldern. En patrull åker till parets bostad och griper mannen. En anmälan om misshandel har upprättats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
78%
SverigeÄlvdalen

Brott jämfört med riket