facebook_pixelMalins Väg 17 Dalarnas län, Borlänge - hitta.se

Malins Väg 17

784 56 Borlänge, Borlänge Dalarnas län

Adress i Skräddarbacken i Borlänge i Dalarnas län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Malins Väg 17.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Malins Väg 17 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Borlänge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borlänge. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Borlänge

Tomten är ca 11490 kvadratmeter

Tomten, MALIN 1, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten MALIN 1 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Människorna i Skräddarbacken

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Skräddarbacken bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Borlänges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (34%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 48% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 1% har endast grundskoleutbildning. 28% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 65%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 120 kr, vilket är 15% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 327 077 kronor i lån.

-15%

Här i Borlänge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Malins Väg 17 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,42% (0,77)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,292% (1,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,1% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Audi och Chrysler i området.

Audi
Chrysler

Bostadsmarknaden i Skräddarbacken

i Skräddarbacken pågår och planeras det för 148 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 5 objekt till salu i Skräddarbacken

Just nu finns det 1 hyreslägenheter att byta till i närheten av Malins Väg. Snitthyran är 4 000 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

934 meter från adressen ligger Skräddarens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (345 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skräddarbacken

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, singel

Rapporterat onsdagen den 18 november kl 02:33

En bil har kört in i en stolpe

På RV50 vid Skomakargatan har en bilförare kört in i en stolpe. En anmälan om vårdslöshet i trafik har upprättats. Inga personskador.

Stöld/inbrott

Rapporterat måndagen den 16 november kl 11:47

Lägenhetsinbrott i Tjärna Ängar i Borlänge.

Enligt anmälaren ska det vara tre gärningsmän som genomfört inbrottet. En kille som bedöms vara under 18 år och två män i 20-årsåldern. Polisen åkte snabbt till platsen och kontrollerade brottsplatsen där man kunde konstatera att ett inbrott har skett. De har även sökt av närområdet. I nuläget finns inga spår av gärningsmännen. En brottsplatsundersökning kommer nu genomföras.

Misshandel

Rapporterat fredagen den 13 november kl 02:56

Misshandel Borlänge centrum

Larm inkom till polisen om att två män misshandlat varandra på Hesseliusgatan. Polis till platsen och båda personerna greps. Förhör och annan utredning pågår. Anmälan respektive motanmälan i detta fall. Likaså har en av de båda tagits till sjukhus för undersökning. De båda männen är födda -65 respektive -98.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
219%
SverigeSkräddarbacken

Brott jämfört med riket