facebook_pixelVästansjö 7 Dalarnas Län, Borlänge - hitta.se
Hitta.se

Västansjö 7

781 91 Borlänge, Borlänge Dalarnas Län

Adress i Stora Tuna i Borlänge i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Västansjö 7.

Hitta hit

En villa byggd 1945

På adressen finns en villa byggd 1945. Huset är 67 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Stora Tuna.

Bolån i Borlänge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Borlänge. Genomsnittlig ränta föregående månad (nov 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (nov 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Borlänge

Tomten är ca 4381 kvadratmeter

Tomten, VÄSTANSJÖ 6:6, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten VÄSTANSJÖ 6:6 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Stora Tuna

Människorna i Stora Tuna

Människorna i Stora Tuna

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Stora Tuna bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Borlänges kommun (48 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 50% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 27% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 62%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 899 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 314 906 kronor i lån.

-5%

Här i Borlänge betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Västansjö 7 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,42% (0,77)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,292% (1,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Sverigedemokraterna det största partiet med 25,5% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 51% fler röster än riksgenomsnittet.

C+51%

Bilägande

Man kör gärna Peugeot och Suzuki i området.

Peugeot
Suzuki

Bostadsmarknaden i Stora Tuna

Just nu finns 3 objekt till salu i Borlänge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

3 867 meter från adressen ligger Granen och Tallen Tunets förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (35 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Stora Tuna

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel

Rapporterat måndagen den 30 november kl 07:27

En man är misstänkt för misshandel i centrum

Polisen får samtal om att två personer slåss med varandra i centrum. Polisen har varit på plats och de har hittat en man som har blivit utsatt för en misshandel. Han är förd med ambulans till sjukhus med skador i ansiktet. Mannen är i 30-årsåldern. Polisen har frihetsberövat en man i 35-årsåldern som misstänkt för misshandeln. Polisen kommer att hålla förhör med honom och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om han skall vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Det är i nuläget oklart om det har använts någon form av tillhygge i samband med misshandeln.

Övrigt

Rapporterat måndagen den 30 november kl 11:44

Information gällande misstänkt mordbrand på Gylle skola i Borlänge.

Förundersökning om grov mordbrand på Gylle skola i Borlänge är inledd. En person under 18 år anhölls under natten till måndagen på sannolika skäl misstänkt för brottet. - Utredningen fortsätter under dagen med sedvanliga åtgärder. Den anhållna personen kommer att förhöras med advokat. Därefter kommer åklagaren att ta ställning till fortsatt anhållande, säger Ludmila Pronko, kammaråklagare vid Åklagarkammaren i Falun. En person under 15 år kan också misstänkas för samma brott. Den utredningen bedrivs som en så kallad LUL 31-utredning, dvs. en utredning då någon som är under 15 år kan misstänkas för ett brott. Eftersom det handlar om en ej straffmyndig person kan det inte bli aktuellt med frihetsberövade. Kammaråklagare Ludmila Pronko är tillgänglig för media i dag kl. 14-15 på telefon 010 562 66 83.

Stöld

Rapporterat lördagen den 21 november kl 09:28

Stöld av diesel

I Gustafs har en värmeanläggning blivit bestulen på en i nuläget okänd mängd diesel. Vid stölden har det kvarlämnats en längre slang som har använts vid stölden. Slangen är beslagtagen för att eventuellt hitta en ägare och var den har försvunnit ifrån

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
219%
SverigeStora Tuna

Brott jämfört med riket