facebook_pixelBackbergsvägen 33 Dalarnas län, Falun - hitta.se

Backbergsvägen 33

791 47 Falun, Falun Dalarnas län

Adress i Hosjö i Falun i Dalarnas län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Backbergsvägen 33.

Hitta hit

En villa byggd 1964

På adressen finns en villa byggd 1964. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Falun.

Bolån i Falun - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Falun. Genomsnittlig ränta föregående månad (okt 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,32%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,33% (okt 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,32% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 330 550 kronor och den första avbetalningen är 2 767 kronor.
Bolån i Falun

Tomten är ca 1012 kvadratmeter

Tomten, LILLA NÄS 25:64, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LILLA NÄS 25:64 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hosjö

Människorna i Hosjö

Människorna i Hosjö

Medelålders flerbarnsfamiljer med goda inkomster i villaförorter

I Hosjö bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Faluns kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, krukväxter, skattefrågor, värdepapper och värdepappersaffärer, privatekonomiska frågor, kungligheter, föreningsverksamhet, energisparande och golf.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 44% som högutbildade. 30% har gymnasieutbildning och 0% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 26 236 kr, vilket är 3% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 380 381 kronor i lån.

-3%

Här i Falun betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Backbergsvägen 33 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,07% (0,42)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,8% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 27% fler röster än riksgenomsnittet.

C+27%

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Toyota i området.

Volvo
Toyota

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 7 objekt till salu i Uddnäs

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

557 meter från adressen ligger Förskolan Vallen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (226 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (40 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hosjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 12:44

En man i åttioårsåldern har förts till sjukhus efter att ha hamnat i vattnet med en fyrhjuling.

Olyckan inträffade i Ryggenområdet öster om Falun på onsdagsförmiddagen. Mannen har av oklar anledning kört ner i en sjö och i samband med det slagit i huvudet och ådragit sig en skada i ett ben. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Sammanfattning natt

Rapporterat onsdagen den 25 november kl 07:35

05.57 Larm om brand i flerfamiljshus i centrala Falun.

Rökutveckling i lägenhet. Ingen person skadad. En person omhändertagen. Rättsläge grov mordbrand. 00.39 Stöld, inbrott i Borlänge. Larm från butik i centrala staden. En dörr uppbruten. En person anträffad i anslutning till platsen. Medtagen till förhör, misstänkt för gärningen.

Trafikbrott

Rapporterat fredagen den 20 november kl 07:41

Förföljande inleds efter vinglig färd på E16.

På E16 i höjd med Sandviken upptäcker en patrull ett fordon som vinglar. Polisen försöker få till ett stopp, men föraren av personbilen fortsätter sin färd framåt i riktning mot Falun. Ett längre förföljande inleds och efter flera stoppförsök lyckas polisen, med hjälp av region Bergslagen, få stopp på bilen. Föraren visar sig vara en man i 80-årsåldern hemmahörande i Gävle. Mannen får skjuts av en polispatrull till hemadressen i Gävle. Polisen kommer också att skicka ett meddelande till Transportstyrelsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
110%
SverigeHosjö

Brott jämfört med riket