facebook_pixelHolmvägen 26 Dalarnas Län, Falun - hitta.se
Hitta.se

Holmvägen 26

791 47 Falun, Falun Dalarnas Län

Adress i Hosjö i Falun i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Holmvägen 26.

Hitta hit

En villa byggd 1973

På adressen finns en villa byggd 1973. Huset är 116 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Hosjö.

Bolån i Falun - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Falun. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Falun

Tomten är ca 2670 kvadratmeter

Tomten, HOSJÖHOLMEN 28:7, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOSJÖHOLMEN 28:7 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Hosjö

Människorna i Hosjö

Människorna i Hosjö

Äldre medelinkomsttagarfamiljer med äldre barn eller utflugna barn i villaförorter

I Hosjö bor 48% kvinnor och 52% män. Medelåldern i området är 56 år, vilket är högre än medelåldern i Faluns kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (42%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, motorcyklar, meka med bilar, motorsport, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida, utförsåkning, föreningsverksamhet och ishockey.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 26% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 63%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 22 735 kr, vilket är 16% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 703 626 kronor i lån.

-16%

Här i Falun betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Holmvägen 26 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,8 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,07% (0,42)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

33,942% (0,77)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 30,8% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 27% fler röster än riksgenomsnittet.

C+27%

Bostadsmarknaden i Hosjö

Just nu finns 4 objekt till salu i Falu Kristine

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

1 570 meter från adressen ligger Förskolan Vallen.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (112 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (19 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hosjö

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Narkotikabrott

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 09:12

En person är misstänkt för att vara påverkad av narkotika i Hälsingberg

Polisen får samtal från en person som säger att det står en främmande man i dennes trädgård. Mannen gör inget särskilt men personen som ringer vill inte ha kvar mannen där. När polisen kommer till platsen träffar de på en man i 25-årsåldern som visar tydliga tecken på att vara påverkad av narkotika. Mannen är så påverkad att han blir omhändertagen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.  Patrullen hittar en mindre mängd misstänkt narkotika på honom och detta blir taget i beslag.

Trafikbrott

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:32

En bilist är misstänkt för brott Hosjö

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil utefter E16 i höjd med Hosjö. Bilen har körförbud, saknar registreringsskylt fram och bilisten har dimljus på under färd då det inte krävs dimljus. Bilisten, en man i 20-årsåldern, får böter på plats.

Stöld/inbrott

Rapporterat lördagen den 2 januari kl 03:37

Inbrott i en förskola i Bojsenburg har upptäckts vid lunchtid på lördagen.

Enligt anmälaren har brottet skett någon gång sedan nyårsaftonen fram tills upptäckten. det är ännu oklart vad som stulits.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
110%
SverigeHosjö

Brott jämfört med riket