facebook_pixelBältarbo 238 Dalarnas Län, Hedemora - hitta.se
Hitta.se

Bältarbo 238

776 90 Hedemora, Hedemora Dalarnas Län

Adress i Hedemora i Hedemora i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Bältarbo 238.

Hitta hit

Bolån i Hedemora - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Hedemora. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Hedemora

Boendemiljön i Hedemora

Människorna i Hedemora

Människorna i Hedemora

Äldre och pensionerade medelinkomsttagare i villa utanför småorter eller i glesbygd

I Hedemora bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 57 år, vilket är högre än medelåldern i Hedemoras kommun (51 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (29%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 23% som högutbildade. 48% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 34% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 75%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 496 kr, vilket är 21% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 967 926 kronor i lån.

-21%

Här i Hedemora betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Bältarbo 238 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,9 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,17% (0,52)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

34,042% (0,87)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 31,3% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 26% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+26%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 1 objekt till salu i

Det har sålts 32 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 16 634 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 13 238 kr/m2 och går upp med 33.28 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

2 333 meter från adressen ligger Noas Ark.

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Lidl på Callerholmsgatan 10.

Lockas man av restaurangbesök finns McDonald's i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1282 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Hedemora

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat fredagen den 19 februari kl 02:32

En olycka har skett i höjd med Säterdalen

SOS-alarm meddelar att en olycka har inträffat utefter Rv70 i höjd med  Säter centrum i södergående riktning. Det är oklart om någon person är skadad men enligt SOS är det stopp i trafiken i södergående körfält. Polisen är på väg till platsen för att undersöka vad som har hänt. UPPDATERING kl. 14.37 Polisen är på plats och det är i nuläget avstängt i båda riktningarna. En bilist har kört in i mitträcket.

Inbrott

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:04

Det har varit inbrott på en bank i centrum

Polisen får larm om ett inbrott på en bank i centrala Hedemora. Polisen har varit på plats och det visar sig att en eller flera okända personer har slagit sönder en ruta in till lokalen. I nuläget är det oklart om något har blivit stulen. En brottsplatsundersökning kommer att bli genomförd under dagen. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Misshandel, grov

Rapporterat torsdagen den 11 februari kl 10:15

En person påträffas på ett tåg med skador i magen och en anmälan om grov misshandel har upprättats.

Det är en person på tåget som uppmärksammar att en av resenärerna har blivit skuren i magen. Mannen som skadats tros ha klivit på tåget i Sala. Tåget stannar i Hedemora och mannen omhändertas av sjukvården samtidigt som polisen söker igenom tåget och håller förhör med andra resenärer. Den initiala bedömningen är att tåget inte är någon brottsplats. En anmälan om grov misshandel har upprättats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
25%
SverigeHedemora

Brott jämfört med riket