facebook_pixelTrädvägen 6 Dalarnas Län, Horndal - hitta.se
Hitta.se

Trädvägen 6

774 68 Horndal, Avesta Dalarnas Län

Adress i By i Horndal i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädvägen 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1954

Fastigheten på Trädvägen 6 är ett flerfamiljshus byggt 1954.

Bolån i Horndal - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Horndal. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Horndal

Boendemiljön i By

Människorna i By

Människorna i By

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I By bor 51% kvinnor och 49% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är lägre än medelåldern i Avestas kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är antikviteter, trav och galopp, motorcyklar, motorsport, snickra/måla och bygga, krukväxter, arbeta i trädgården, pyssla, bakning och kungligheter.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 7% som högutbildade. 39% har gymnasieutbildning och 24% har endast grundskoleutbildning. 12% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 54%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 399 kr, vilket är 36% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 945 765 kronor i lån.

-36%

Här i Avesta betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Trädvägen 6 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,7 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,97% (0,32)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

33,842% (0,67)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+48%

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

1 298 meter från adressen ligger Förskolan Rödluvan.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Supermarket Horndal på Stora Vägen 47.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (417 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (72 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av By

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Försvunnen person

Rapporterat måndagen den 12 april kl 08:42

Polisen söker efter en man i 60-årsåldern som är försvunnen.

Mannen är i 60-årsåldern och tros ha försvunnit någon gång under söndagen från sin bostad som ligger i närheten av Fäbodsjön ca 1 mil söder om Torsåker. Polisen har tagit sig in i mannens bostad men vare sig detta eller kontakt med anhöriga har lett fram till något kan förklara hans försvinnande. I sökandet deltar ett flertal patruller, hundpatruller och polisens helikopter. I nuläget koncentreras sökandet till skogen runt omkring Fäbodsjön.  Det är oklart hur mannen är klädd. Ring 114 14 om du gjort iakttagelser som du tror kan hjälpa polisen att hitta mannen. Ring 112 i akuta situationer. Uppdatering kl 21:39 Notisen har uppdaterats med en bild på mannen som är försvunnen. Bildpublicering på polisens webbplats har godkänts av mannens anhöriga.

Skadegörelse

Rapporterat lördagen den 10 april kl 08:43

En man misstänks för skadegörelse efter att ha klottrat vid järnvägsstationen.

En väktare ringde under natten in med anledning av att denne noterade hur en man stod och klottrade vid järnvägsstationen i Krylbo. Mannen som klottrade är i 30-årsåldern och han misstänks nu för skadegörelse och för narkotikabrott innehav samt eget bruk.

Trafikolycka, singel

Rapporterat fredagen den 9 april kl 03:41

En personbil har körts av en mindre väg och kolliderat med ett träd vid Byvalla, norr om Horndal

Räddningstjänsten har anlänt till platsen. Det är en ensam förare i bilen som bl.a. klagar över bröstsmärtor. Räddningshelikopter är på väg och beräknas landa invid olycksplatsen kl 15:50. Även polis är på väg till platsen. UPPDATERING: Föraren är en man i 55-årsåldern som förs till Falu lasarett för vård. Polisen har inlett en förundersökning gällande vårdslöshet i trafik. Bilen kommer att bärgas från platsen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
30%
SverigeBy

Brott jämfört med riket