facebook_pixelVattbergsvägen 4 Dalarnas Län, Insjön - hitta.se
Hitta.se

Vattbergsvägen 4

793 41 Insjön, Leksand Dalarnas Län

Adress i Ål i Insjön i Dalarnas Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vattbergsvägen 4.

Hitta hit

Värderingen är 14 714 kr/m²

Huset på Vattbergsvägen 4 värderas till ca 2 060 000 kr (14 714 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

2 060 000 kr

Bolån i Insjön - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Insjön. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Insjön

Tomten är ca 657 kvadratmeter

Tomten, HOLEN 11:4, är mindre än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HOLEN 11:4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Ål

Boendemiljön i Ål

Området kring Vattbergsvägen 4 består till 17% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda kring sekelskiftet och 1980-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Berg Olles parhärbre
Åls landskommun
Åls kyrka
Insjön, Leksands kommun

Människorna i Ål

Människorna i Ål

Singel och flergenerationshushåll med låga inkomster i villa utanför småorter

I Ål bor 42% kvinnor och 58% män. Medelåldern i området är 35 år, vilket är lägre än medelåldern i Leksands kommun (52 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (21%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är jakt, meka med bilar, motorcyklar, rida, motorsport, astrologi, sportfiska, alternativ hälsovård, antikviteter och snickra/måla och bygga.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 22% som högutbildade. 36% har gymnasieutbildning och 16% har endast grundskoleutbildning. 23% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 58%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 17 713 kr, vilket är 35% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 987 173 kronor i lån.

-35%

Här i Leksand betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Vattbergsvägen 4 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 0,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,82% (0,17)

11,63% (0,35)

0,242% (0,00)

Summa

33,692% (0,52)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 26,8% av rösterna. Kristdemokraterna är det parti som sticker ut med 56% fler röster än riksgenomsnittet.

KD+56%

Bostadsmarknaden i Ål

Just nu finns 8 objekt till salu i Insjön

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

239 meter från adressen ligger Förskolan Nyckelpigan.

Matbutiker och restauranger

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Insjön på Hjultorget 30.

Lockas man av restaurangbesök finns Insjöns Hotell i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tio minuters gångväg (1013 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca åtta minuters gångväg (881 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Ål

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Arbetsplatsolycka

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 02:05

En olycka har inträffat på ett företag i Floda

SOS-alarm meddelar att en person har klämt en hand och har i samband med det skadat ett finger på en arbetsplats i Floda. Polisen är på väg till platsen för att undersöka vad som har hänt. Polisen har varit på plats och man kommer att skriva en anmälan om arbetsplatsolycka för att utreda om någon har brustit i sitt arbetsmiljöansvar. Den skadade personen, en man i 45-årsåldern, fick åka med ambulans till sjukhus för vård av en skadad hand.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 20 april kl 07:09

En bilist är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i Mockfjärd

En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil i Mockfjärd. Vid kontroll av föraren, en kvinna i 30-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att hon är påverkad av alkohol. Kvinnan får åka med patrullen för provtagning och hon är i nuläget misstänkt för grovt rattfylleri.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 16 april kl 12:40

Inbrott i förråd

En bostadsinnehavare i område Lergärdet har funnit låset till ett förråd uppbrutet. Tillgrepp av två kristallkronor. Eventuellt är det mer gods som saknas. Polisen har tagit upp en anmälan och därefter kommer man att ta ställning till eventuella ytterligare åtgärder.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
56%
SverigeÅl

Brott jämfört med riket