facebook_pixelKonduktörsgränd 8 Dalarnas län, Krylbo - hitta.se
Hitta.se

Konduktörsgränd 8

775 51 Krylbo, Avesta Dalarnas län

Ett radhus byggt 1974

På adressen finns ett radhus byggt 1974. Huset är 119 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Krylbo.

Bolån i Krylbo - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Krylbo. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Krylbo

Tomten är ca 192 kvadratmeter

Tomten, KONDUKTÖREN 5, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KONDUKTÖREN 5 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Konduktörsgränd 8

Människorna i Konduktörsgränd 8

Utbildade med jobb i offentlig sektor

Av de som bor i området räknas 29% som högutbildade. 27% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 9% arbetar i offentlig sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 37%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 804 kr, vilket är 5% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 167 602 kronor i lån.

-5%

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 39,0% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 59% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+59%

Bostadsmarknaden i Krylbo

i Krylbo pågår och planeras det för 22 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 34 objekt till salu i Krylbo

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (409 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (94 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Konduktörsgränd 8

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat torsdagen den 4 mars kl 02:28

Räddningstjänst och polis är på väg till en misstänkt villabrand Näs Bruk.

Larmet kommer från ett larmbolag. Uppdatering kommer inom kort.

Rån

Rapporterat söndagen den 28 februari kl 10:30

En kvinna rånades av en man med hammare i Hedemora Centrum

En man beväpnad med en hammare rånade en kvinna i 50-årsåldern på en plastkasse innehållande påslakan. Mannen slet åt sig påsen och tappade först hammaren. Kvinnan frågade vad ska du med den tilll det är mina lakan. Mannen sprang sedan mot Gussarvsrondellen och sedan ner mot Sveaparken. Ingen är skadad. Polis till platsen sökte spår och kontrollerade om det finns övervakningskameror som kan ha fångat händelsen

Trafikolycka, personskada

Rapporterat torsdagen den 25 februari kl 06:32

Polis, råddningstjänst och ambulans kallas till en olycka där en skåpbil har kört rakt fram i Älvenäsrondellen

Polis och räddningstjänst kallas till Älvenäsrondellen där en skåpbil har kört rakt fram i rondellen. Ett vittne larmar om händelsen. Det ser ut som att föraren är påverkad av något. Vittnet uppger att bilen nästan hade kört på hans bil innan den andra bilen hamnade i rondellen. Den påverkade föraren gick tillbaka för att fortsätta färden. Polispatrullen beslutar att medta mannen till sjukhus för provtagning. En misstanke om rattfylleri/Grovt rattfylleri har uppstått. På sjukhuset konstaterar sjukhuspersonal att mannen behöver sjukvård för skador som har uppkommit. Mannen som är i 50-årsåldern blir gripen och förd till polisarrest.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
30%
SverigeKonduktörsgränd 8

Brott jämfört med riket