Hitta.se

Dalslands sjukhus

i Bäckefors

Org.nr. 232100-0131

Om Dalslands sjukhus

Dalslands sjukhus är verksam inom Läkare och Sjukhus & Lasarett i Bäckefors.

Dalslands sjukhus har 2,5 i betyg!

Dalslands sjukhus har betygsatts av åtta personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,5 /5

8 betyg. 3 kommentarer

Lennart H.

för mer än ett år sedan

Glömde trycka 1 stjärna för sämsta betyg

Lennart H.

för mer än ett år sedan

Sämsta tänkbara system. Fullständigt omöjligt att få prata med någon. Ändå har jag arbetat i många år för privata alternativ, men då ska det fungera och det gör det inte här!!!!!!!!!!

Lilian O.

för mer än ett år sedan

Jag hade ramlat och slog i höger hand. Fick jätteont på kvällen. Ringde till Dalslands sjukhus. Då skulle jag ringa 1177 först. Hon som jag pratade med där tyckte inte att jag skulle åka men jag stod på mig. Jag åkte. Kom in med en gång. Fick träffa en norsk trevlig läkare. Han trodde att ett litet ben i handen var bruten. En sköterska lindade om handen med en skena i. Fick åka hem och komma tillbaka nästa dag och blev röntgad då. Hade tur, det var ingen skelettskada. Blev lindad. Sjukskrev mig själv. Ramlade den 16/10. Var tillbaka på jobbet den 22/ 10. Är jättenöjd med sjukhuspersonalen. Tror att min räddning var att jag stod på mig att åka in på kvällen och fick den skenan. Det är JÄTTEBRA att ha ett sjukhus i Dalsland. Trevlig och kunnig personal. Var även där i våras och fick bort en solskada i ansiktet. Blev ett Mycket fint ärr som knappt syns i dag. Den solskadan hade jag för två år sedan och då fick jag åka till Uddevalla. Den läkaren skar bort vårtan med en skallpell. Den kom tillbaks efter två år. I Bäckefors så kändes det som att det blev riktigt gjort.

Karta och andra adresser

Dalslands Sjukhus, 668 40 Bäckefors

Dalslands sjukhus har verksamhet på Dalslands Sjukhus, Bäckefors. 

Dalslands sjukhus har 979 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Bäckeforskontoret är Västra Götalandsregionen - Ambulans Bohus Väst i Munkedal.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-441 00 00