Hitta.se
Dark And Bright - Skönhetsbehandlingar, Frisörer
Dark And Bright

Dark And Bright

i Malmö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556858-3255

Salongen

Om Dark And Bright

Välkomna till en av Sveriges kanske främsta salonger Dark and Bright - You got the vision and we make it happen!

Dark and Bright haircouture grundades 2005 av stylisten Chantelle Jobe och är en av bara två Mastercertifierade hårsalonger i Sverige. Vår professionella team har handplockats för sina talanger och expertis. Frisörerna på D&B haircouture är kända för sin kreativitet och erfarenhet. Att sträva efter att göra både upplevelsen och resultatet så perfekt som möjligt är vår dagliga mål. Hos D&B haircouture får kunderna uppleva högklassig personlig service och ett gediget hantverk, utfört av våra fantastiska frisörer.  

Vi älskar idén om hårvård & hårvårdsprodukter som förgyller karaktärerna och möter alla kunders behov oavsett hårtyp. Rakt, vågigt eller lockigt hår, vår personal är specialiserade på båda lockiga texturer och har långa erfarenhet inom alla hårtyper och behandlingar. Vi har olika kunskapsnivåer beroende på erfarenheten! Vi arbetar enbart med världens bästa varumärken, såsom Balmain, Kérastase, Paul Mitchell, Nubiance med flera och vi har haft allt från världskända artister till helt vanliga malmöbor som kommit till oss.

Vårt frisörteam är inte bara världens bästa frisörteam utan också världens bästa kreatörer. Ditt hår bär DNA och en historia som gör varje Hårstrå till en autentisk berättelse. Vi har gjort ett val ! Har du?


Vad tycker du om Dark And Bright?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Spångatan 21, 211 53 Malmö

Dark And Bright har verksamhet på Spångatan 21, Malmö. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-12 60 10