Hitta.se

Om Dhl Freight (sweden) AB

Dhl Freight (sweden) AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 324 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 96 personer sedan 2019 då det jobbade 2 420 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Dhl Freight (sweden) AB omsatte 7 799 172 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Dhl Freight (sweden) AB har 1,3 i betyg!

Dhl Freight (sweden) AB har betygsatts av 30 personer varav 23 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1,3 /5

30 betyg. 23 kommentarer

Carin B.

för mer än 6 månader sedan

Personalen på DHL terminalen i Gammelstad/Luleå (framförallt Kristina) var fantastiskt hjälpsam. Varan, (som var stor och otymplig) levererades snabbt och avtal hade gjorts upp att jag skulle få den inburen. Mycket nöjd med allt! Varan i perfekt skick vid leverans.

Veronika K.

för mer än 6 månader sedan

Mitt paket ankom till terminalen i gammelstan den 16/8 och 17/8 står det att det är klart för transport, inget kommer den 23/8 står det återigen klart för transport nu i dag den 24/8 har jag ännu inte hört av transportbolaget som skall ta upp varan till Jokkmokk. Sist jag hade transport med DHL så stod mitt kylskåp nästan 3 veckor på terminalen i gammelstan innan jag fick det levererat.

Linnéa

för mer än 6 månader sedan

tycker att det är orimligt att det ska ta två veckor, från att paketet lämnas till ombud, tills att mottagaren slutligen får sitt paket.

Mats R.

för mer än 6 månader sedan

Kundtjänst lovade att det var ok att åka till terminalen gammeldtad och hämta paketet då vi skulle på semester, åkte dit men fick NEJ. Var tvungen skjuta på semestern pga detta, kommer undvika DHL i fortsättningen.

Bert S.

för mer än ett år sedan

Fullständigt obegripligt varför man lastar ett uppenbart trasigt bord i Luleå och fraktar det 17 mil till Jokkmokk!! Välj andra sätt att frakta era varor om ni vill få dem levererade i tid och i helt skick!!!

Åke L.

för mer än ett år sedan

Personalen i Luleå verkar inte måna om att leverera paket snabbt. I detta fall var godset i Luleås terminal tidigt Onsdag. Utkörning till Hortlax utanför Piteå sker torsdagar och tisdagar. Inte fick de iväg paketet på torsdag till Hortlax utan ligger kvar över fredag, lördag, söndag och måndag tills utkörning på tisdag. Alltså nästan en vecka för att få iväg paket från Luleå till Hortlax utanför Piteå. Tala om slö och lusig service. Man vill undvika DHL om det går, tyvärr har man ibland inget fraktval utan det styrs av leverantören. Detta har hänt flera gånger så det måste vara något fel i logistiken.

Cenny L.

för mer än ett år sedan

Varan som skulle levereras men lastbil dök aldrig upp. Ringde dom 2 gånger för att höra om varför detta hänt. Jag fick 2 olika svar. Det ena telefonsamtalet sa att adressen var fel och att telefonnumret till mig var fel som lastbilschaffisen hade när han varit i närheten av där jag bor. Vilket inte stämmer, adressen var riktig och telefonnumret till mig var riktig vid kontroll. Det andra telefonsamtalet samma dag till dom så sa dom att dom haft problem med bakgaveln på deras lastbil så att man inte kunde leverera varan.

Ulf E.

för mer än ett år sedan

Så långsam hantering. Fick en möbelleverans som ”killarna på lagret” kört truckgafflarna igenom. Lastades av med den sidan nedåt lustigt nog. Chauffören sa att ”killarna på lagret” inte brydde sig och ”körde sönder så mycket”. Om man bara kunde välja så fanns väl inte DHL längre

Robert

för mer än ett år sedan

Fruktansvärt dålig service. Paketet kom till terminalen i Luleå på torsdag. Fick ej hämta ut det där på fredag utan måste vänta tills på måndag då det körs ut till utlämningsstället.

Pgc

för mer än ett år sedan

Fick besked idag att ett paket som skickades från Umeå i torsdags ska komma till Kalix tidigast imorgon. DHL behöver alltså fyra arbetsdagar för att frakta ett paket 35 mil! Terminalen i Luleå verkar inte jobba för ögtryck direkt. Välj annan leverantör om möjligt.

Karta och andra adresser

Nya Terminalgatan 4, 954 32 Gammelstad

Dhl Freight (sweden) AB har verksamhet på Nya Terminalgatan 4, Gammelstad. 

Dhl Freight (sweden) AB har 41 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Gammelstadskontoret är Dhl Freight i Ljusdal.

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst (2020)

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst, 326 266 000 kr. Dhl Freight (sweden) AB minskade sin omsättning med -2,32% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 324 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Dhl Freight (sweden) AB:

Bolaget skall bedriva speditions-, transport- och åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dhl Freight (sweden) AB

Organisationsnummer:

556103-0437

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

DHL Nordic AB

VD:

Robert Kenth Zander

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-345 345