facebook_pixelDhl Freight (sweden) AB - Nya Terminalgatan 4, Gammelstad | hitta.se
Hitta.se

Få offerter från transportfirmor i Gammelstad

Jämför priser och omdömen från tillgängliga företag!

Proffs.se

Om Dhl Freight (sweden) AB

Dhl Freight (sweden) AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 420 anställda 2019. Antalet anställda har ökat med 132 personer sedan 2018 då det jobbade 2 288 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Dhl Freight (sweden) AB omsatte 7 984 449 000 kr senaste räkenskapsåret (2019).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Dhl Freight (sweden) AB har 1.2 i betyg!

Dhl Freight (sweden) AB har betygsatts av 23 personer varav tio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.2 /5

23 betyg. 10 kommentarer

Bert S.

för en månad sedan

Fullständigt obegripligt varför man lastar ett uppenbart trasigt bord i Luleå och fraktar det 17 mil till Jokkmokk!! Välj andra sätt att frakta era varor om ni vill få dem levererade i tid och i helt skick!!!

Åke L.

för 2 månader sedan

Personalen i Luleå verkar inte måna om att leverera paket snabbt. I detta fall var godset i Luleås terminal tidigt Onsdag. Utkörning till Hortlax utanför Piteå sker torsdagar och tisdagar. Inte fick de iväg paketet på torsdag till Hortlax utan ligger kvar över fredag, lördag, söndag och måndag tills utkörning på tisdag. Alltså nästan en vecka för att få iväg paket från Luleå till Hortlax utanför Piteå. Tala om slö och lusig service. Man vill undvika DHL om det går, tyvärr har man ibland inget fraktval utan det styrs av leverantören. Detta har hänt flera gånger så det måste vara något fel i logistiken.

Cenny L.

för 3 månader sedan

Varan som skulle levereras men lastbil dök aldrig upp. Ringde dom 2 gånger för att höra om varför detta hänt. Jag fick 2 olika svar. Det ena telefonsamtalet sa att adressen var fel och att telefonnumret till mig var fel som lastbilschaffisen hade när han varit i närheten av där jag bor. Vilket inte stämmer, adressen var riktig och telefonnumret till mig var riktig vid kontroll. Det andra telefonsamtalet samma dag till dom så sa dom att dom haft problem med bakgaveln på deras lastbil så att man inte kunde leverera varan.

Ulf E.

för 3 månader sedan

Så långsam hantering. Fick en möbelleverans som ”killarna på lagret” kört truckgafflarna igenom. Lastades av med den sidan nedåt lustigt nog. Chauffören sa att ”killarna på lagret” inte brydde sig och ”körde sönder så mycket”. Om man bara kunde välja så fanns väl inte DHL längre

Robert

för mer än 6 månader sedan

Fruktansvärt dålig service. Paketet kom till terminalen i Luleå på torsdag. Fick ej hämta ut det där på fredag utan måste vänta tills på måndag då det körs ut till utlämningsstället.

Pgc

för mer än 6 månader sedan

Fick besked idag att ett paket som skickades från Umeå i torsdags ska komma till Kalix tidigast imorgon. DHL behöver alltså fyra arbetsdagar för att frakta ett paket 35 mil! Terminalen i Luleå verkar inte jobba för ögtryck direkt. Välj annan leverantör om möjligt.

Krister

för mer än 6 månader sedan

Fruktansvärt dåligt i Luleå fastnar allt gods ringer man o eftelyser paket så möts man av arroganta människor Luleå är sämst i Sverige. Ingen uppdatering på godset. tummen ner

Peter J.

för mer än ett år sedan

fruktansvärt långsamma transporter. obegriplig trackingsida som inte uppdateras när godset flyttas. ljuger om att ingen var hemma etc etc. byråkratiskt och omständligt och allmänt besvärliga att ha med att göra. Välj annat fraktsätt.

Christian Å.

för mer än ett år sedan

Paket var lovat före helg från säljare. Paket anlände fredag kl 07 till terminal i Luleå. Ingen avisering till mottagare trots att de fått e-post och mobilnr för sms. Behövde paketet innan helgen. Utkörning till ombud sker endast vissa dagar i veckan. Får det i bästa fall tisdag om jag inte kan och får hämta själv på måndag. Be er leverantör att anlita någon annan än Dhl.

Maria

för mer än ett år sedan

Fick veta att liggtiden för paket är 6 dagar trots att det står 14 dagar på hemsidan. Fick reda på detta när paketet skickades tillbaka till avsändaren! Vid leverans av möbler fick jag veta att leverantören skulle höra av sig 30 minuter innan leverens. Hade istället 3 missade samtal (från hemligt nummer naturligtvis) när leverantörskillen stod vid min port, och åkte sedan iväg med mina saker. Använd inte DHL om ni kan undvika det!

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Nya Terminalgatan 4, 954 32 Gammelstad

Dhl Freight (sweden) AB har verksamhet på Nya Terminalgatan 4, Gammelstad. 

Dhl Freight (sweden) AB har 41 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Gammelstadskontoret är Dhl Freight (sweden) AB i Skellefteå.

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst (2019)

Dhl Freight (sweden) AB gick med vinst, 185 759 000 kr. Dhl Freight (sweden) AB ökade sin omsättning med 2,06% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 420 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Dhl Freight (sweden) AB:

Bolaget skall bedriva speditions-, transport- och åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dhl Freight (sweden) AB

Organisationsnummer:

556103-0437

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

DHL Nordic AB

VD:

Robert Kenth Zander

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-345 345