Hitta.se

Dhl Freight (Sweden) AB

i Solna

Org.nr. 556103-0437

Kundservice

Reception

Besök

Stängt

Om Dhl Freight (Sweden) AB

Dhl Freight (Sweden) AB är verksam inom övriga stödtjänster till transport och hade totalt 2 481 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 27 personer sedan 2021 då det jobbade 2 454 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1972. Dhl Freight (Sweden) AB omsatte 9 464 527 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Dhl Freight (Sweden) AB har 2.3 i betyg!

Dhl Freight (Sweden) AB har betygsatts av 15 personer varav nio även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.3 /5

15 betyg. 9 kommentarer

Anders Å.

för 3 månader sedan

Utebliven leverans, ingen återkoppling vare sig när förseningen inträffade eller dagen efter. Hade betalat extra för tilläggstjänst PRE10 (leverans innan kl. 10 dagen efter upphämtningen). Försenat projektstart hos slutkund, jag tvingades snabbt sätt mig i bilen, köra 110 mil en fredag. Sedan försvårar DHL Freight (Sweden) AB kompensationsanspråk genom att förhala utlämnande av korrekt faktureringsuppgifter. Nu anlitar vi Schenker, DSV både för lokala som globala leveranser.

Susanne F.

för mer än ett år sedan

Mitt paket var aviserats att komma för två veckor sedan. Jag har ringt och mejlat kundtjänst som säger att de skall ringa tillbaka, vilket de aldrig gör. Vårt globala företag kommer nu sluta som kund hos DHL. Dåligt lett företag i Sverige!

Bo T.

för mer än ett år sedan

Skulle levereras mellan 09.00 och 13.00. Leveransen kom 18.30. Kan inte bli mer fel.

Tomas A.

för mer än ett år sedan

Jag hade beställt en leverans till en specifik adress. Men paketet levererades till en annan adress i en annan ort. Vid kontakt med kundtjänst fick jag svaret att man tyckte det var bättre för mig med den felaktiga adressen! Dock kunde man skicka paketet till rätt adress mot en avgift!!! Så om Du vill vara säker på att få leveransen till rätt adress bör du välja ett annat företag.

Jonas

för mer än ett år sedan

Vi har bett dem att avisera innan leverans, men det måste beställas via mail, går visst inte att göra på ett smidigt via telefon. Varpå dem försökt att leverera 2 st pallar till vårt företag 2 ggr och ingen har kunnat ta emot godset pga ingen avisering innan. Och då körs godset tillbaka till terminal vilket inte kan tyckas vara särskilt klimatsmart. Helt osmidiga att ha att göra med. Andra företag ringer upp innan leverans så de smidigt blir av med godset, men inte DHL. Kommer aldrig att använda dessa själv.

Zozo

för mer än ett år sedan

Så stel företag som inte vill eller kan lösa enkla saker. Kommer alltid avråda från DHL alla gånger

Istvan B.

för mer än ett år sedan

DHL skulle för två veckor sedan skicka ett paket till oss i Jakobsberg...de skickade paketet till Täby istället. Vi bad dem att skicka paketet till oss och vi såg att paketet hade hamnat i Rosersbergs knutpunkt. Nu så har paketet...tadah...återigen hamnat i Täby fast i en annan stadsdel. DHL har inte hört av sig...Det har nu gått drygt två veckor....Jäkligt lång tid för ett monopolspel. DHL framstår enligt mitt tycke just nu som komplett förvirrade och likgiltiga.

Anonym

för mer än ett år sedan

Satt i kö som företag och vänta. Prick 17.00 slängs jag ut ur kön. Sedan växel stängd. Illa.

David

för mer än ett år sedan

Otrevlig kundtjänst!som inte hade någon som helst lust att hjälpa mig ang leveransen. Varför kan man inte bara lösa grejerna! Det gör jag hela dagarna

Karta och andra adresser

Gustav III:s Boulevard 18, 169 73 Solna

Dhl Freight (Sweden) AB har verksamhet på Gustav III:s Boulevard 18, Solna. 

Dhl Freight (Sweden) AB har 41 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Solnaskontoret är V T M i Willhelmina AB i Nyköping.

Dhl Freight (Sweden) AB gick med vinst (2022)

Dhl Freight (Sweden) AB gick med vinst, 411 556 000 kr. Dhl Freight (Sweden) AB ökade sin omsättning med 9,9% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 481 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Dhl Freight (sweden) AB:

Bolaget skall bedriva speditions-, transport- och åkerirörelse samt annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dhl Freight (sweden) AB

Organisationsnummer:

556103-0437

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

DHL Nordic AB

VD:

Robert Kenth Zander

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

52290 - Övriga stödtjänster till transport

Branscher

Olika telefon- & mobilformat

Mobilformat för 0771-345 345

Telefonformat för 08-543 450 20