Digitalt Glas & Digital Film i Norden AB

Ändra Digitalt Glas & Digital Film i Norden ABs uppgifter
Tack! Tack för ditt meddelande. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information.
Rapportera fel Digitalt Glas & Digital Film i Norden AB - Skånegatan 85

Digitalt Glas & Digital Film i Norden AB

Den unika och underhållsfria produkten digitala persienn vänder upp och ner på begreppen vad en persienn egentligen är. Den helt Digitala Persiennen baseras på den senaste LCD-tekniken med flytande kristaller och ger flera spännande funktioner.


Användningsområden är att avskärma badrum, mötesrum och fönster i lägenheter. Reklambudskap i butiker då det går att projicera reklam på den Digitala Filmen,bilder i form av stillbilder, bildspel och film. Ger ett underhållsfritt insynsskydd.


Med hjälp av en elektronisk Film kan vi styra insyn och ljusinsläpp genom fönster och glas. 

Digitalt Glas & Digital Film i Norden AB finns på 1 adress

Nyckeltal och resultat

Verksamheten består av konsultuppdrag avseende rådgivande och utbildade sälj och teknisk expertis digital film, LED paneler och Fosfor teknik samt vidare egen produkt utveckling och därmed förenlig verksamhet. Där i ingår följande verksamheter. Grossist försäljning av produkter och tjänster relaterade till spa, relax och bastu. Grossist import och utveckling av specifik teknik för upplevelser i våtrumsmiljöer med design och utveckling av badrum. Egen utveckling av nya koncept idéer och tillhanda hålla tjänster som för samman idéer med kapital. Detta görs genom att bolagisera koncept som säljs till entreprenörer och tillverkare. Tex paketera en produkt eller tjänst för att lyfta fram kundnyttan och försäljningspotentialen i detta. Där produkter och tjänster säljs via licencering delägarskap eller samarbetsavtal. Arrangemang, event och kurser för upplevelser inom mindfullness som ger ro i själ och kropp samt utveckla livet i den nordiska bastukulturen. Samt dessa sedvänjor i Norden. Försäljning av däri relaterade produkter och tjänster som grossist. Mer information

Verksamheten ingår i:

Innovations Utveckling & Förmedling i Stockholm AB
 • Organisationsnummer:

  556927-8293
 • Bolagsform:

  Aktiebolag
 • Bolaget registrerat:

  2013-04-05
 • F-skatt:

  Ja
 • Momsregistreringsnummer:

  Ja
 • Svensk Näringsgrensindelning - SNI

 • 47522 - Specialiserad butikshandel med järn- och VVS-varor
Företagsinformation & nyckeltal

Andra har även sökt på