facebook_pixelDital AB - Västra Sjögatan 13, Kalmar | hitta.se
Hitta.se

Om Dital AB

Dital AB är verksam inom konsultverksamhet avseende företags organisation och hade totalt 17 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 1 person sedan 2019 då det jobbade 16 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2009. Dital AB omsatte 37 365 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Är det här ditt företag?

När viktig information saknas om ditt företag får ni färre kundkontakter. Kostnadsfritt första 30 dagarna!


Komplett bevakning av företag med UC Håll Koll

Bli direkt meddelad om förändringar görs för ditt förtag och stoppa bedragarna i tid vid en pågående bolagskapningLäs mer och skaffa ID –Skydd för företag!

Förbättra ditt företags kassaflöde

Dital AB har 2.9 i betyg!

Dital AB har betygsatts av åtta personer varav sju även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.9 /5

8 betyg. 7 kommentarer

Ulrika B.

för 3 dagar sedan

Ringde och utgav sig för att vara från Telia och frågade om mitt avtal. När jag frågade varför de inte kunde se det själva så sa de att de inte hade det öppet ännu. Så fräckt!!

Bobo

för 2 veckor sedan

Försökte att få mig att tro att hon ringde feån Telia. Ville inte uppge vad hon skulle sälja. Avslutades snabbt.

Magnus R.

för en månad sedan

Presenterar sig från Telia men har lärt mig det sista att det är en ny taktik dessa företag kör med. Men blev faktiskt förvånad hur bra samtalet var, inte påstridig för fem öre utan jag blev informerad över min abonnemangsstatus och fick ett bra erbjudande (då jag vet Telias nuvarande priser). När jag sa att jag skulle fundera så var det lugnt och jag kunde ringa honom på det numret han ringt från.

Stefan A.

för 2 månader sedan

Lurendrejeri, påstår att det ska bli billigare. Har man abonnemang hos telia så ska man absolut inte tala med någon från Dital AB. Du blir 100% blåst på stora summor. Jag har själv råkat ut för detta.

Tomas A.

för mer än ett år sedan

Snabb service vid frågor om företagets mobilabonnemang. Trevlig och kunnig personal som kan Telias sortiment av produkter bättre än telias egna säljare. Rekommenderas varmt!

Heléne G.

för mer än ett år sedan

Med snabb återkoppling, svar på frågor och ansvar att hitta bra lösningar för oss - det är min erfarenhet av Dital AB. Ett väldigt bra bemötande, speciellt tack till Ebba!

Göran L.

för mer än ett år sedan

Dital AB lurar folk igen. För 3månader sedan ringer samma företag upp mig. Den här gången var det Modi som ringde. Han påstod att jag hade betalat 8000 kr för mycket för mitt abonnemang sedan avtalsstarten. Vi kom överens om att jag skulle få en Samsungtelefon som kompensation för det inträffade. Telefonen kom med posten och en surfplatta som jag inte beställt. Nu skulle fakturan bli lägre än tidigare och en ny telefon hade levererats p.g.a. den tidigare överdebiteringen. Efter ytterligare några veckor kom fakturan på 5537 kr istället för normala 2770 kr. Har pratat med Modi flera gånger och han har erkänt att det är något fel på fakturan men inte gjort något åt det utan gömt huvudet i sanden. Jag ville bara ha en kreditfaktura och en ny riktig faktura, men det hände inget från Modi. När betaldatum för fakturan närmade sig var jag tvungen att bestrida den hos Telia. Då får jag ett sms från modi 2,5 månader efter att jag öppnad paketen och undrade då att jag kunde skicka tillbaka paketen om de var oöppnade. Efter samtal med honom i dag har han aldrig sagt att tidigare fakturor var för höga och att den fakturan jag fått måste vara riktig. De 8000 kr som jag tidigare betalat för mycket, ville han inte kännas vid! Jag ringer Telia direkt och berättar det inträffade. De bryter mitt avtalet avtal med Dital AB direkt och noterar det inträffande. JAG VARNAR PÅ DET BESTÄMDASTE ATT HA MED DET FÖRETAGET ATT GÖRA!!!

Ska en medarbetare börja eller sluta?

Beställ innan kl 15 & vi levererar redan nästa dag! Skräddarsy just din tårta med valfri text & bild.Skapa tårta

Din Tårta

Karta och andra adresser

Västra Sjögatan 13, 392 32 Kalmar

Dital AB har verksamhet på Västra Sjögatan 13, Kalmar. 

Dital AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Kalmarskontoret är Dital AB i Kalmar.

Dital AB gick med vinst (2020)

Dital AB gick med vinst, 6 531 000 kr. Dital AB ökade sin omsättning med 15,12% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Dital AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att tillhandahålla konsultationstjänster inom försäljning, marknadsföring, internethandel och utvecklingsfrågor inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Dital AB

Organisationsnummer:

556778-5927

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2009-11-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0480-36 36 11