Hitta.se
E D J Trädvård AB - Snöskottning, Trädgårdsmaskiner & Trädgårdsredskap, Trädgårdsmästare & Trädgårdsskötsel
E D J Trädvård AB

E D J Trädvård AB

i Kvissleby

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559346-1907

Om E D J Trädvård AB

Hyr en man nu.

När du behöver hjälp med allt inom trädfällning. Det kan vara så att träden lutar fel eller mår dåligt överlag, då finns vi till din hjälp. Vi jobbar alltid mot att ha nöjda kunder och vi är anträffbara dygnet runt. Är det något du behöver hjälp med så tveka inte på höra av dig.

Välkommen!


E D J Trädvård AB har 5.0 i betyg!

E D J Trädvård AB har betygsatts av 40 personer varav 37 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

40 betyg. 37 kommentarer

Per S.

för 4 dagar sedan

Proffsig fällning med hög precision. Daniel fällde tre stora björkar och en tall mellan en stuga och el-ledning utan problem. Vill man ha professionell hjälp rekommenderas Daniel starkt.

Peter H.

för 2 veckor sedan

Vi var ute och leta efter hjälp med att fälla 2st tallar på vår bakgård, och fick syn på att grannen höll på fälla sin stora gran med hjälp från Daniel. Vi gick över och pratade lite och han tog sig an jobbet direkt efter att han avslutat hos grannen. Jobbet var snabbt och väl utfört med bra precision (både för vår stora tall samt granen hos grannen som inte hade jätte mycket spelrum för fällning vad jag kunde se). Daniel var väldigt trevlig och professionell, så kan varmt rekommendera hans tjänster!

Jenny R.

för en månad sedan

Vi anlitade Daniel för att ta ner en tall, beskärning av en annan samt fräsa bort en stubbe. Mycket trevlig och professionell, vi är väldigt nöjda med utfört arbete. Rekommenderas varmt!

Therése H.

för 2 månader sedan

Vi anlitade Daniel för att ta ner två stora björkar som växte invid muren till vår jordkällare och nära en förrådslänga. Trädfällningen gick galant och äntligen slipper vi oroa oss när det blåser. Nu hoppas vi att grannarna också anlitar E D J Trädvård så att vi får njuta av kvällssolen lite längre!

Johan K.

för 2 månader sedan

HELT KLOCKRENT ! :D

Martina P.

för 3 månader sedan

Daniel är otroligt proffsig på trädfälling!!! En stor tall står trångt mellan grannens staket och vårt boningshus. Utan en skråma på varken det ena eller andra sektionsfäller han trädet och vinschar ner de stora trädgrenarna. Daniel är inte bara supertrevlig och enkel att ha att göra med, han är otroligt kunnig och seriös. Jag vill därför ge EDJ Trädvård de allra bästa rekommendationer, och kommer självklart använda dem själv så fort tillfälle ges.

Peter H.

för 3 månader sedan

Flexibel och lätt att ha att göra med. Vi tog beslut tillsammans på ett bra sätt om vad som skulle göras och hur. Lugn, men ändå effektiv.

Chami S.

för 3 månader sedan

Vi anlitade E.D.J Trädvård AB för trädfällning, sektionsfällning på våran mark. Daniel gjorde ett mycket bra jobb. Vi är mycket nöjda med resultatet. Han fick komma tillbaka och precisonsfälla och stubbfräsa en tall som stog lite taskigt till i förhållande till huset. Mycket väl bemötande, seriös och professionell. Tack Daniel, vi är super nöjda. Rekommenderas!

Robin B.

för 4 månader sedan

Förstklassigt arbete! Bra utfört arbete och väldigt trevlig👍

Tobias A.

för 5 månader sedan

Proffsigt och bra arbete utfört. Trevlig och lätt att ha att göra med👍 rekommenderas

Karta och andra adresser

Soledevägen 2, 862 32 Kvissleby

E D J Trädvård AB har verksamhet på Soledevägen 2, Kvissleby. 

E D J Trädvård AB gick med vinst (2022)

E D J Trädvård AB gick med vinst, 164 000 kr.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för E D J Trädvård AB:

Att som Arborist utföra trädvård, såsom sektionsfällning, precisionsfällning inom tätbebyggda områden ävensom trädbeskärning, stubbfräsning och bortforsling samt därmed samtliga tillhörande tjänster.

Verksamheten ingår i:

E D J Trädvård AB

Organisationsnummer:

559346-1907

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2021-11-15

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

81300 - Skötsel och underhåll av grönytor

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 079-300 68 25