Hitta.se
ebm-papst AB

ebm-papst AB

i Västra Frölunda

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556176-9513

Om ebm-papst AB

ebm-papst är ett världsledande och globalt företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av energieffektiva fläktar och elmotorer. Spetskompetens inom avancerad motorteknologi, elektronik och aerodynamik ligger till grund för vårt framgångsrika sortiment. Våra kunder finns exempelvis inom ventilation, kyla, värme, telekommunikation, elektronikindustri, automation, medicinteknik och fordonsindustri. 

Vi försöker alltid hitta den optimala lösningen för kundens applikation, ofta innebär det att vi utvecklar, producerar och levererar en fläkt eller elmotor som är anpassad speciellt för vår kund. Vår ambition är alltid ett nära och långsiktigt samarbete med kunden. 

Vårt moderbolag finns i Mulfingen i Tyskland. I Sverige har vi huvudkontor, tillverkning och lager i Järfälla. Vi har lokala försäljningskontor i Göteborg, Hässleholm, Örebro, Älvsbyn, Växjö och Ljungby. 

I Sverige är vi certifierade enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015 och ingår i våra ägares certifiering. Våra certifikat finns att ladda ner här. Vår GreenTech strategi innebär att vi arbetar för en hållbar utveckling och i november 2013 utsågs ebm-papst till Tysklands mest hållbara företag med den prestigefyllda utmärkelsen The German Sustainability Award. 

Vi följer RBA (Responsible Business Alliance) gällande uppförandekod. 

Vad tycker du om ebm-papst AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

August Barks Gata 6B, 421 32 Västra Frölunda

ebm-papst AB har verksamhet på August Barks Gata 6B, Västra Frölunda. 

ebm-papst AB har 7 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Västra Frölundaskontoret är ebm-papst AB i Ljungby.

ebm-papst AB gick med vinst (2022)

ebm-papst AB gick med vinst, 59 690 000 kr. ebm-papst AB minskade sin omsättning med -3,64% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 58 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Ebm-Papst AB:

Bolaget ska som sin verksamhet bedriva utveckling, tillverkning, försäljning och service av elektriska motorer, fläktar samt reglerutrustning, äga och hyra ut maskiner och maskinutrustning för verkstads-, process- och mekanisk tillverkningsindustri ävensom transport- och byggmaterialindustri samt fordon, kontorsutrustning och datautrustning, äga och förvalta fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Ebm-Papst AB

Organisationsnummer:

556176-9513

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

ebm Beteiligungs GmbH

VD:

Carsten Richard Ederer

Bolaget registrerat:

1973-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

46699 - Partihandel med diverse övriga maskiner och utrustning

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-454 44 63

Mobilformat för 010-545 44 61