Hitta.se
Eklunds Mora AB

Eklunds Mora AB

i Mora

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556500-1798

Öppet

Om Eklunds Mora AB

Eklunds Mora AB grundades 1996 och är ett företag verksamma inom värme, sanitet, el, kyl och fastighetsbranschen. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi har idag cirka 45 heltidsanställda uppdelat på 6 olika avdelningar fördelade på huvudkontor och butik på Tuvans handelsområde i Mora och i 30 fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik/Leksand i söder till Grövelsjön i norr. Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker, Eldabutiken och Elkedjan. Vi har en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik. Som återförsäljare för Thermia Värme AB lägger vi stort fokus på installation av värmepumpar. Vi utför även alla förekommande VS-arbeten, färdiga badrum, installation av kaminer och eldstäder, elinstallationer, installation av sol-el och fastighetsservice. På företaget finns idag VVS-montörer, Kyl- & värmepumpstekniker, elektriker, plattsättare, snickare och murare. Vi är medlemmar i Installatörsföretagen och innehar kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar, yrkesbevis och certifieringar. Vi har våtrumsbehörighet genom GVK och Säker Vatten. Som extra trygghet för dig som kund finns IN Garanti.

Eklunds Mora AB har 4.5 i betyg!

Eklunds Mora AB har betygsatts av åtta personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.5 /5

8 betyg. 5 kommentarer

Lennart H.

för 5 månader sedan

Trevligt bemötande, snabb service!

Anita

för mer än ett år sedan

Har aldrig varit med om snabbare service.Ringde strax efter klockan nio och bad om hjälp med att installera en köksblandare.Några timmar senare var den installerad.

Ulla P.

för mer än ett år sedan

snabb o bra service, alltid trevliga. pannan stannade natten till julafton jag ringde på morgonen o inom en timme var eklunds här o fixade värmen, det är bra service

Mora

för mer än ett år sedan

Kunniga och trevligt bemötande!

Janne H.

för mer än ett år sedan

proffsigt bemötande och väldigt kunniga

Karta och andra adresser

Skolvägen 6, 792 32 Mora

Eklunds Mora AB har verksamhet på Skolvägen 6, Mora. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0250-58 50 00