Hitta.se

Om Eklunds Mora AB

Eklunds Mora AB är ett företag verksamma inom områdena värme och sanitet. Vi utför allt från små servicearbeten till större entreprenader. Vi har idag 25 st heltidsanställda fördelade på huvudkontor och butik på tuvans handelsområde i Mora och i 15 st fullt utrustade servicefordon som rullar från Rättvik/Leksand i Söder till Grövelsjön i norr. Det gör oss till Norra Dalarnas största aktör på marknaden. Alla våra VVS-montörer har yrkesbevis, heta arbeten och är certifierade enligt Säker Vatten installation. Våra servicetekniker har utbildning i heta arbeten och är kylcertifierade via incert.

Vi är medlemmar i Sveriges Bad & Värmebutiker och Eldabutiken. Vi har en välsorterad VVS, badrums och kaminbutik. Som återförsäljare för Thermia Värme AB lägger vi stort fokus på installation av värmepumpar. Vi utför mellan 100-150 värmepumps installationer varje år vilket medför en hedrande plats på Thermia 20 i topp.

Företaget grundades 1996 av Anders och Hans Eklund och drivs idag av Anders, Peter och Stefan Eklund. Företaget har sitt säte i Mora.

Eklunds Mora AB har 4,3 i betyg!

Eklunds Mora AB har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,3 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Ulla P.

för 3 månader sedan

snabb o bra service, alltid trevliga. pannan stannade natten till julafton jag ringde på morgonen o inom en timme var eklunds här o fixade värmen, det är bra service

Mora

för mer än ett år sedan

Kunniga och trevligt bemötande!

Janne H.

för mer än ett år sedan

proffsigt bemötande och väldigt kunniga

Karta och andra adresser

Skolvägen 6, 792 32 Mora

Eklunds Mora AB har verksamhet på Skolvägen 6, Mora. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0250-58 50 00