facebook_pixelElgiganten - Hagvägen 1B, Östersund | hitta.se
Hitta.se

Om Elgiganten

Elgiganten är verksam inom specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning och hade totalt 1 474 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 26 personer sedan 2019 då det jobbade 1 500 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1993. Elgiganten omsatte 13 484 898 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Elgiganten har 2.8 i betyg!

Elgiganten har betygsatts av sex personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.8 /5

6 betyg. 3 kommentarer

Andreas

för mer än ett år sedan

Nöjda kunder, det är nåt som inte Elgiganten i Östersund har som ambition. Huvudsaken är att allt går enligt regler, principer, rutiner även om produkten är inom garantitid. Charmkurs och träning i kundbemötande är ett tips till nästa medarbetarträff!

Örjan P.

för mer än ett år sedan

Kommer inte att sätta min fot där igen. Jag och min sambo hade titta på nätet och såg en tv som vi tänkte åka och köpa. Vi kommer dit får tag på en säljare som vill hjälpa oss. Men tv som vi vill köpa enligt honom är det för dålig bild på. Vi ska istället köpa en för 5000 mer. Men jag säger att vi inte är någon bild nörd. Då svara han att om vi köper den tv som vi vill. Då kommer vi bli missnöjd och komma tillbaka med den. Och dom vill minsann inte ha en uppackad tv i butiken. Då lägger jag ner köp ambition och åker hem och beställer en tv från Media mark med samma bildkvalité som den på Elgiganten. Är hur nöjd som helst med de tv-apparaten. Man kan informera om skillnaderna på tv-apparaterna men kunden måste få välja själv enligt mig. Det fick man tydligen inte den dagen på på Elgiganten Östersund. Så jag kommer inte att besvära Elgiganten Östersund något mer.

Anonym

för mer än ett år sedan

Karta och andra adresser

Hagvägen 1B, 831 48 Östersund

Elgiganten har verksamhet på Hagvägen 1B, Östersund. 

Elgiganten har 146 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Östersundskontoret är Elgiganten AB - Sundsvall i Sundsvall.

Elgiganten gick med vinst (2020)

Elgiganten gick med vinst, 207 411 000 kr. Elgiganten ökade sin omsättning med 5,89% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 1 474 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Elgiganten AB:

Bolaget skall bedriva utveckling, import, export och handel med hushållsapparater, vitvaror, radio, TV och musikanläggningar samt därtill hörande utrustning, persondatorer och tillbehör därtill, telefon- och mobiltelefonapparater och utrustning därtill, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Elgiganten AB

Organisationsnummer:

556471-4474

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Elkjöp Nordic AS

VD:

Bo Niclas Eriksson

Bolaget registrerat:

1993-10-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

47430 - Specialiserad butikshandel med ljud- och bildanläggningar samt videoutrustning

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-115 115