facebook_pixel
Hitta.se
Högtider kan påverka öppettiderna

Om Elgiganten

Elgiganten är verksam inom specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater och hade totalt 16 anställda 2020. Antalet anställda är oförändrat sedan året innan. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2011. Elgiganten omsatte 91 381 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Elgiganten har 3,4 i betyg!

Elgiganten har betygsatts av åtta personer varav fem även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,4 /5

8 betyg. 5 kommentarer

Mats E.

för 2 månader sedan

Kom ihåg att jag inte har något emot Elgiganten till att börja med ! Jag åker gärna in på Medskog i Hudik och handlar när jag ÄR i Hudik ! Grejen är att ibland tar det veckor innan jag/vi har ärende däråt från Delsbo nu när man blivit pensionär. Vad jag INTE gillar, är att om jag köper via Webbshoppen så får man inte paketen till Delsbo utan dom hamnar i Näsviken. Om jag förstår allt rätt så använder Elgiganten sig av en speditör som anser att Näsviken är NÄRA Delsbo. För oss kostar det 200kr att hämta paket i Näsviken. Slutsatsen är att man inte handlar via webbshop med Elgiganten. Handlar hellre med företag som använder sig av DHL och Schenker då paketen hamnar i Delsbo.. Annars är företaget Ok enl min mening......

Kerstin V.

för 4 månader sedan

De är bra. Får de bästa bemötande och man får den hjälp man behöver. Personalen är så otrolig trevliga så man hade kunnat ge dem en stor kram👌😀 som tack att de hjälpte en. Må så gott och var rädd om er 🌞 🌹

Lars J.

för mer än ett år sedan

Telefontjänster är under all kritik. Det är ju sjukt att det inte går att ringa till butiken på en lördag eller söndag! Speciellt i dessa tider...! Man vill ju höra om dom har en speciell vara i butiken!

Gun W.

för mer än ett år sedan

Hej, vi var in till er butik i Hudiksvall och köpte en kaffebryggare idag som vi ska ha i sommarstugan på en ö i Söderhamns skärgård. Vi har en Moccamaster kaffebryggare hemma i Hudiksvall och vill ha en likadan här i stugan. Maken fick hjälp i butiken så att det skulle bli rätt. När vi nu packar upp den när vi kommit ut med båten till stugan visar det sig vara en termos-kaffebryggare, som vi absolut inte vill ha. Mycket tråkigt! Jag försöker ringa till er i Hudiksvall, men hamnar bara hos en telefonsvarare. Vi väntar gäster i helgen och det var därför vi behövde en ny kaffebryggare. Det finns ingen chans att vi ska hinna fram och tillbaka till Hudiksvall för att byta, men vill ändå meddela er om misstaget som gjordes av er.

Sture S.

för mer än ett år sedan

Superbra service, kunnig personal

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Medskog Norra 1, 824 40 Hudiksvall

  Elgiganten har verksamhet på Medskog Norra 1, Hudiksvall. 

  Elgiganten gick med vinst (2020)

  Elgiganten gick med vinst, 2 900 000 kr. Elgiganten ökade sin omsättning med 14,16% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Heptan AB:

  Bolaget skall bedriva handel med hemelektronik och förenliga tillbehör. Bolaget skall även handla med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Heptan AB

  Organisationsnummer:

  556866-4584

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Nydron Invest AB

  VD:

  Pär Olov Ljung

  Bolaget registrerat:

  2011-11-08

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  47540 - Specialiserad butikshandel med elektriska hushållsmaskiner och hushållsapparater

  Branscher

  Olika mobilformat

  Mobilformat för 0771-115 115