Hitta.se
Estetic Skellefteå - Skönhetsbehandlingar
Estetic Skellefteå

Estetic Skellefteå

i Skellefteå

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559279-6139

Louise - Estetic Skellefteå

Om Estetic Skellefteå

Varmt välkomna till ESTETIC Walk-In Skellefteå - Skellefteås ledande skönhetsklinik för resultatinriktade behandlingar, utan kirurgi. 

I fräscha lokaler med bra läge utför vi resultatinriktade och kvalitativa icke-kirurgiska behandlingar, där vi arbetar med senaste teknik inom injektionsbehandlingar samt laserbehandlingar med världsledande apparatur. All personal är givetvis legitimerad och våra behandlingar för hudföryngring och fettfrysning ligger verkligen ropet bland våra kunder.

Som en del av en väletablerad kedja är vi stolta att presentera ett Plus Medlemskap som ger våra kunder fina förmåner i form av rabatter och förtur till en stor del av vår sortiment. Sist men inte minst vill vi nämna vår samarbete med Universkin - en framtid av hudvården som med deras unika koncept skapar ett hudvård efter din unika hud.

Boka en tid via BokaDirekt, följ oss på våra sociala medier eller ring Louise direkt per telefon för att boka din konsultation och behandling!


Vad tycker du om Estetic Skellefteå?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Nygatan 38, 931 31 Skellefteå

Estetic Skellefteå har verksamhet på Nygatan 38, Skellefteå. 

Estetic Skellefteå gick med förlust (2022)

Estetic Skellefteå gick med förlust, -114 000 kr. Estetic Skellefteå ökade sin omsättning med 227,15% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Mhlh AB:

Bolaget skall bedriva hud-, kropps-, tandbleknings-, fotvårds-, laser- och medicinskabehandlingar, försäljning av hudvårdsprodukter, läkarklinik, injektionsbehandlingar och vaccinationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Mhlh AB

Organisationsnummer:

559279-6139

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2020-10-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

96022 - Skönhetsvård

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0910-22 17 20