Hitta.se

Om Estetik Centrum Sverige AB

Estetik Centrum Sverige AB är verksam inom specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus och hade totalt 17 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 2 personer sedan 2020 då det jobbade 15 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2016. Estetik Centrum Sverige AB omsatte 32 355 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Estetik Centrum Sverige AB har 4,3 i betyg!

Estetik Centrum Sverige AB har betygsatts av elva personer varav elva även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4,3 /5

11 betyg. 11 kommentarer

Annika J.

för 3 månader sedan

Oseriösa!

Maral G.

för mer än ett år sedan

Malmös bästa klinik Vill än engång tacka dr Ali Bagher för mina båda operationer som verkligen har gjort så mycket i min vardag och synen på mig själv . Det verkligen sant att ett beslut en förändrad liv . Önskar all person på estetik centrum en fin sommar ❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿🧿🧿❤️❤️❤️❤️

Annika L.

för mer än ett år sedan

Sämsta kliniken på den här planeten. Här får du utseendet förstört.

Mariam B.

för mer än ett år sedan

Bästa Kliniken i Sverige! Riktig duktiga kirurger och andra personal, bra att de finns! Är inne på min andra operation hos Dr Ali Bagher. Väldigt trevligt bemötande av alla personal på den kliniken och ärliga svar från bästa kirurgen Dr Ali som inte skönmålade förväntade resultat utan berättade i detalj vad som är möjligt att göra och hur resultatet kommer att bli. Är glad att jag valt denna kliniken och skulle aldrig välja något annat!

Snezana H.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt vård och personal! Otroligt duktiga, professionella och supertrevliga. De svarade på alla mina frågor och funderingarna! Väldigt nöjd med min behandling! En fantastisk bra klinik med expertis kompetenser under ett och samma tak.

Stefan S.

för mer än ett år sedan

Hade en tandläkarbehandling hos dr. Mahya och blev supernöjd med resultaten. Vänlig och professionell personal är det bästa man kan önska sig. Rekommenderar gärna Estetikcentrum!

Arezoo Z.

för mer än ett år sedan

Jag hade en hudbehandling på Estetikcentrum förra veckan och jag kan verkligen rekommendera dem. Jag kände mig väldigt välkommen och trygg där. Behandlingen gick jättebra och kliniken är hygienisk, ser fräsch ut och väldigt professionell personal.

Maha M.

för mer än ett år sedan

Jättebra bemötande, trevlig, hjälpsam peronal och skickliga kirurger, som vet vad de gör! Fin och ren klinik, jag rekommenderar verkligen denna klinik, supernöjd!!!!

Iman B.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt bemötande och en över förväntan fantastiskt resultat! Är supernöjd! Redan i början fick jag ett gott intryck så fort jag gick in. Tyckte om att kliniken var väldigt fräsch och gav en modern känsla direkt. Konsultationsträffen gick hur bra som helst, jag fick svar på alla mina frågor, jag kände mig mycket tryggare och lugnare efteråt. Jag var till en början orolig av naturliga skäl men kan tryggt säga nu är galet nöjd med resultatet!! Rekommenderar Estetikcentrum verkligen till alla! Har själv en vän som redan bokat en tid! :) 5/5 TACK till hela personalen!!

Arash Z.

för mer än ett år sedan

De mest omtänksammaste och skickligaste kirurgerna någonsin. Rekommenderar de väldigt mycket, de gav mig ett nytt liv. Jag har gjort flera kirurgiska ingrepp hos de och är otroligt nöjd. Opererade mig hos kirurgen Ali Bagher, inte ångrat mig en sekund, han är väldigt professionell och duktig. Definitivt fem stjärnor av fem!

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Studentgatan 6, 211 38 Malmö

  Estetik Centrum Sverige AB har verksamhet på Studentgatan 6, Malmö. 

  Estetik Centrum Sverige AB gick med vinst (2021)

  Estetik Centrum Sverige AB gick med vinst, 2 154 000 kr. Estetik Centrum Sverige AB ökade sin omsättning med 3,48% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Estetik Centrum Sverige AB:

  Bolaget ska bedriva privat läkarmottagning, utföra kirurgi med huvudsaklig inriktning på estetisk och plastikkirurgi samt omskärelse, försäljning av medicinska artiklar, laserbehandlingar, peels, injektionsbehandlingar och massage, specialistbehandling mot håravfall eller generande hårväxt och därmed förenlig verksamhet. Samt tandläkarverksamhet, tandhygienist arbete, estetisk tandvård och därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Estetik Centrum Sverige AB

  Organisationsnummer:

  559048-9810

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  Estetik Centrum Sverige Holding AB

  Bolaget registrerat:

  2016-01-28

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  86222 - Specialistläkarverksamhet inom öppenvård, ej på sjukhus

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 040-656 66 60