facebook_pixelEuro Finans AB - Stockholm - Sveavägen 166, Stockholm | hitta.se
Hitta.se

Om Euro Finans AB - Stockholm

Euro Finans AB - Stockholm är verksam inom inkassoföretags och kreditupplysningsföretags verksamhet och hade totalt 64 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 4 personer sedan 2019 då det jobbade 60 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1989. Euro Finans AB - Stockholm omsatte 190 794 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Företag ikon
Ditt företag?Jag vill veta mer

Hamna högt upp i sökresultatet och få fler kundkontakter!


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Euro Finans AB - Stockholm har 1.8 i betyg!

Euro Finans AB - Stockholm har betygsatts av fyra personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

1.8 /5

4 betyg. 4 kommentarer

Jonas H.

för 5 månader sedan

Är du desperat för ett lån.... LÅNA ALDRIG FRÅN EUROFINANS 30-36% Eurofinans vill fånga kunder som redan ÄR i knipa! VARNING 1... Lån hos Eurofinans har en effektiv ränta på 30-36 % ! VARNING 2... De säger till dig att det bara är 1-4% per mån och missinformerar på olika sätt. VARNING 3....De tar betalt för hela räntan i FÖRVÄG !!! Exempel: Du lånar 200000 MEN får bara ut 128000 kr- Alla andra banker ger dig 200000 och debiterar ränta i efterhand. Alla andra banker ser att du lånat 200000 men du fick bara ut 128000kr OM DU ÄR SÅ DESPERAT ATT DU MÅSTE TA ETT LÅN FRÅN EUROFINANS... GÖR INTE DET! DU KOMMER BARA ATT GÖR DIN SITUATION ÄNNU VÄRRE! ETT LÅN HOS EUROFINANS ÄR INTE EN SISTA CHANS ATT ÖVERLEVA... DET ÄR 100% DÖDSTÖTEN! OCH DU BETALAR FÖR DET!...

Jonas H.

för 5 månader sedan

Varning! En vän var i nöd och frågade om jag kunde ställa upp som borgensman för ett lån på Eurofinans. Jag sa till Eurofinans att jag ville ha en muntlig genomgång vad detta innebar och viktiga saker att tänka på. Vi höll ett 30 min telmöte & genomgång. Eurofinans förklarade vad borgensåtagandet innebar och risker. Jag FRÅGADE 4 gånger " Kan det bli mer än det belopp som lånet avser 185000 kr ???" Eurofinans svarar utan tvekan "Nej! men kanske eventuellt lite ränta om långivaren inte betalar i tid". -Jag skrev på. Efter några månader så dimper det plötsligt ner ett krav på 195000 kr. Jag ringer upp o undrar vad är detta... De säger att låntagaren sålt 10 st fakturor till Eurofinans som Eurofinans betalade ut UTAN ATT KONTROLLERA MED SLUTKUND OM FAKTURORNA ÄR KORREKTA... När Eurofinans kräver pengarna tillbaka från långivaren så gör han inte detta. Jag påpekar och hänvisar till telfonmötet & genomgången att de 4 ggr sagt att borgen ej kan bli över lånesumman 185000 kr. Då säger Eurofinans plötsligt borgensbeloppet kan bli obegränsat hög pga att det finns en klausul "Generel borgen". Eurofinans UNDANHÖLL hela borgensåtagandet absolut viktigaste information och risk!!! Generel borgen betyder att borgensbeloppet kan bli obegränsat ! Hela pängen med att jag ville ha en muntlig genomgång om borgensvillkoren var ju för de skulle informnera mig om viktiga saker som detta. Ärenedet ska avgöras i tingsrätten och överklagas hela vägen till högsta domstol. Även en separat stämning mot Eurofinas förbereds och ersättningskrav på 5 m kr kommer att begäras då de åstadkommit skador för det beloppet i uteblivna investeringar, inte kunnat ta egna lån och psykiskt lidande Jag har redan pga detta förlorat allt! OBS tänk även på att ett borgensåtagande syns hos alla banker & finansbolag!!! Så du kan inte låna pengar själv !

Anders

för mer än ett år sedan

Fick den hjälp jag behövde.

Noha A.

för mer än ett år sedan

Hycklare mot företag och konsumenter. Undvik dem! Vi tog steg mot dem!

Karta och andra adresser

Sveavägen 166, 113 46 Stockholm

Euro Finans AB - Stockholm har verksamhet på Sveavägen 166 i Vasastaden, Stockholm. 

Euro Finans AB - Stockholm gick med vinst (2020)

Euro Finans AB - Stockholm gick med vinst, 58 995 000 kr. Euro Finans AB - Stockholm minskade sin omsättning med -10,43% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 64 anställda, snittlönen har minskat 0,06%.


Inga överraskningar, bara schyssta bolån.Läs mer här!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Euro Finans AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva inkassoverksamhet, juridisk uppdragsverksamhet, kameral uppdragsverksamhet, fakturaservice, reskontraservice samt därmed förenliga verksamheter. Bolaget ska också bedriva finansieringsverksamhet genom att förvärva fordringar, belåna fakturor, förmedla krediter samt lämna krediter och ställa garantier för krediter. Bolaget har rätt att förvärva säkerheter, inklusive fastigheter, för skydd av fordran.

Verksamheten ingår i:

Euro Finans AB

Organisationsnummer:

556360-0674

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Prioritet Finans AB

VD:

Anders Göran Leonard Jarlskog

Bolaget registrerat:

1989-09-24

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

82910 - Inkassoföretags och kreditupplysningsföretags verksamhet

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 046-31 20 20