Hitta.se
Förenade Bil AB i Malmö

Förenade Bil AB i Malmö

i Malmö

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556019-5546

Öppet

Om Förenade Bil AB i Malmö

Förenade Bil Aktiebolaget är landets äldsta bilföretag, grundat 1921. Förenade Bil-gruppen finns på fem orter i Skåne. Här ingår Förenade Bil AB i Malmö, Förenade Bil i Lund AB (f.d. Theanders Bil), Förenade Bil i Helsingborg AB och Förenade Bil Ängelholm (f.d. Paulssons Bil) och Förenade Bil i Kristianstad AB. Huvudkontoret finns i Malmö på Djurhagegatan 15. Välkommen att titta in i vårt billager med flera hundra bilar till salu. Klicka på länken till vänster: SE VÅRA BILAR

Förenade Bil AB i Malmö har 2.0 i betyg!

Förenade Bil AB i Malmö har betygsatts av fyra personer varav tre även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.0 /5

4 betyg. 3 kommentarer

Rasmus P.

för mer än ett år sedan

Gäller service sidan på BMW. Hoppades på att det skulle ha skärpt sig något sedan de glömde byta däcken bak på min BMW, när den var inlämnad för att få nya däck bak (ca 4-5 år sedan). Eller när de fick bogsera bilen tillbaka (var 8 mil iväg) efter att de monterat kylarslangen fel så den läckte efter en service, men så blev det inte. Skulle lämna in bilen för att få ett garantiärende åtgärdat. Bilen behövs hela dagen säger de så jag tar för givet att de löser någon form av transport åt mig så jag kommer hem och tillbaka. Detta eftersom det inte är jag som tycker den ska på service utan för det är en återkallelse från BMW. De kunde ej ordna en lånebil och deras taxi-kort som man kan få (man måste tjata ihjäl sig för dessa) gällde bara till Malmö, och jag bor utanför. Slutar med att de ber mig kontakta en annan verkstad.

Alexander H.

för mer än ett år sedan

Jag lämnade in min bil på en stor service. När jag fick tillbaka den så fungerade inte min AC. Jag ringde och kollade med verkstaden och deras svar var att de kunde göra em felsökning för 1895:-. Eftersom jag inte riktigt litade på verkstaden vid denna tidpunkt så tog jag bilen till en annan verkstad som är auktoriserad att jobba med AC system. De tömde systemet, eller vänta de behövde inte tömma system för det var 0 gram kylmedel i systemet. De gjorde en ordentlig felsökning och hittade inget fel innan de fyllde på kylmedel igen (med spårmedel). Nu har jag kört tre veckor och drygt 100 mil med bilen i junihettan och AC:n fungerar utan problem. Jag åkte för att kolla om verkstaden som fyllde på kunde hitta några spår av läckage med UV-ljus. Ingen läcka kunde hittas. Igår tänkte jag att jag åker in och berättar för Förenade bil om min historia så att de kan se över sina rutiner så att såna här grejor inte ska hända. Jag kan ju inte bevisa att detta hände under servicen (Allt kylmedel kan ju ha försvunnit när jag körde dit eller hem). Jag fick till svar att det var en stor service och de har inte rört AC systemet. Jag stod på mig och fick prata med Servicemarknadschefen på Förenade Bil Malmö. Han berättade för mig att det jag gjort var olagligt mao den verkstaden jag tog min bil till gjorde något olagligt genom att felsöka systemet och fylla på. Han kallade i princip mig för en lögnare om hur jag upplevt och beskrivit händelsen och sedan att ingen annan verkstad har kompetensen att jobba med ett AC system på en BMW. Sedan erbjöd han mig att boka en tid och betala för en felsökning så att Förenade bil kunde lösa "PROBLEMET" på riktigt. Man blir ju så fantastiskt besviken på hur det hela hanteras. Jag kommer inte ta min bil till Förenade bil Malmö för service, jag kommer fortsätta köra BMW men jag kommer inte köpa de bilarna från Förenade bil i Malmö.

Rolf

för mer än ett år sedan

Har köpt två bilar av dem, en BMW och en Mini, proffsiga säljare och bra bemötande hos båda. Även service har funkat perfekt.

Karta och andra adresser

Djurhagegatan 15, 213 76 Malmö

Förenade Bil AB i Malmö har verksamhet på Djurhagegatan 15, Malmö. 

Förenade Bil AB i Malmö har 8 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Förenade Bil Skadecenter i Malmö i Malmö.

Förenade Bil AB i Malmö gick med vinst (2022)

Förenade Bil AB i Malmö gick med vinst, 129 984 000 kr. Förenade Bil AB i Malmö ökade sin omsättning med 5,45% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 169 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Förenade Bil AB i Malmö:

Bolaget skall bedriva handel med motorfordon, reservdelar till motorfordon, reparation av motorfordon ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Förenade Bil AB i Malmö

Organisationsnummer:

556019-5546

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

GIPEJO Förvaltnings AB

VD:

Jan Mikael Hagman

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45110 - Handel med personbilar och lätta motorfordon

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-24 37 00