Företaget erbjuder cateringverksamhet för både privata och företagskunder, med fokus på hög kvalitet, kreativ matlagning och skräddarsydda lösningar. Verksamheten innefattar även bemanning inom hotell- och restaurangbranschen, inklusive kringtjänster såsom servering, kökshjälp och eventpersonal. Företaget tillhandahåller även konsulttjänster inom bedömning och kvalitetsutveckling av hotell- och restaurangverksamheter. Tjänsterna omfattar utvärdering av kundupplevelse, driftseffektivitet och konceptutveckling. Därutöver erbjuds matstyling och visuell presentation av livsmedel för fotografering, marknadsföring och media. Företaget utför även reklamrelaterade uppdrag inom livsmedelsbranschen, inklusive samarbete med byråer, fotografer och produktionsbolag.
2024-08* | 2023-08* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 623 | 60 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 249 | 10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 249 | 10 |
Årets resultat (tkr) | 148 | 1 |
Summa tillgångar (tkr) | 556 | 92 |
Antal anställda | 1 |
2024-08* | 2023-08* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 623 | 60 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 249 | 10 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 249 | 10 |
Årets resultat (tkr) | 148 | 1 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-08* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 31 | 38 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 525 | 54 |
Tillgångar (tkr) | 556 | 92 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-08* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 174 | 26 |
Obeskattade reserver (tkr) | 72 | 9 |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 310 | 58 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 556 | 92 |
2024-08* | 2023-08* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2024-08* | 2023-08* | |
---|---|---|
Antal anställda | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 623 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 40.0% | 16.7% |
Soliditet | 40.6% | 35.3% |
Kassalikviditet | 169.3% | 93.1% |
Företaget erbjuder cateringverksamhet för både privata och företagskunder, med fokus på hög kvalitet, kreativ matlagning och skräddarsydda lösningar. Verksamheten innefattar även bemanning inom hotell- och restaurangbranschen, inklusive kringtjänster såsom servering, kökshjälp och eventpersonal. Företaget tillhandahåller även konsulttjänster inom bedömning och kvalitetsutveckling av hotell- och restaurangverksamheter. Tjänsterna omfattar utvärdering av kundupplevelse, driftseffektivitet och konceptutveckling. Därutöver erbjuds matstyling och visuell presentation av livsmedel för fotografering, marknadsföring och media. Företaget utför även reklamrelaterade uppdrag inom livsmedelsbranschen, inklusive samarbete med byråer, fotografer och produktionsbolag.