Bolaget skall bedriva cateringverksamhet samt tillverka, marknadsföra och försälja gastronomiska produkter och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 499 | 12 748 | 9 094 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 486 | -401 | -182 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 757 | -421 | -4 |
Årets resultat (tkr) | -5 999 | -3 468 | -5 880 |
Summa tillgångar (tkr) | 6 242 | 7 915 | 9 030 |
Antal anställda | 10 | 6 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 20 499 | 12 748 | 9 094 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 486 | -401 | -182 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 3 757 | -421 | -4 |
Årets resultat (tkr) | -5 999 | -3 468 | -5 880 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 2 760 | 2 188 | 1 675 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 482 | 5 728 | 7 355 |
Tillgångar (tkr) | 6 242 | 7 915 | 9 030 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 401 | 926 | 895 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 3 032 | 4 532 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 5 840 | 3 957 | 3 604 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 6 242 | 7 915 | 9 030 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 2 050 | 2 125 | 1 516 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.4% | -3.1% | -2.0% |
Soliditet | 6.4% | 11.7% | 9.9% |
Kassalikviditet | 59.6% | 144.8% | 204.1% |
Carotte Group AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 4 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Bolaget skall bedriva cateringverksamhet samt tillverka, marknadsföra och försälja gastronomiska produkter och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.