Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning med inriktning på restaurangbranschen, bedriva restaurang-, butiks- och cateringverksamhet, handelsträdgård, arrangera konserter och evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 911 | 2 089 | 2 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 446 | 108 | 24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 447 | 108 | 24 |
Årets resultat (tkr) | 266 | 2 | 10 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 974 | 1 510 | 1 445 |
Antal anställda | 12 | 12 | 12 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 911 | 2 089 | 2 700 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 446 | 108 | 24 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 447 | 108 | 24 |
Årets resultat (tkr) | 266 | 2 | 10 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 47 | 294 | 370 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 927 | 1 216 | 1 075 |
Tillgångar (tkr) | 1 974 | 1 510 | 1 445 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 430 | 1 058 | 1 056 |
Obeskattade reserver (tkr) | 290 | 153 | 153 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 254 | 298 | 235 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 974 | 1 510 | 1 445 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 12 | 12 |
Omsättning per anställd (tkr) | 409 | 174 | 225 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.1% | 5.2% | 0.9% |
Soliditet | 83.0% | 77.4% | 80.7% |
Kassalikviditet | 736.2% | 408.1% | 457.4% |
Linus Ström Mat AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning med inriktning på restaurangbranschen, bedriva restaurang-, butiks- och cateringverksamhet, handelsträdgård, arrangera konserter och evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.