Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning med inriktning på restaurangbranschen, bedriva restaurang-, butiks- och cateringverksamhet, handelsträdgård, arrangera konserter och evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 089 | 2 700 | 2 479 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 108 | 24 | 339 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 108 | 24 | 339 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 10 | 192 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 510 | 1 445 | 1 443 |
Antal anställda | 12 | 12 | 10 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 089 | 2 700 | 2 479 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 108 | 24 | 339 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 108 | 24 | 339 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 10 | 192 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 294 | 370 | 464 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 216 | 1 075 | 979 |
Tillgångar (tkr) | 1 510 | 1 445 | 1 443 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 058 | 1 056 | 1 046 |
Obeskattade reserver (tkr) | 153 | 153 | 142 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 298 | 235 | 255 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 510 | 1 445 | 1 443 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 12 | 12 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 174 | 225 | 248 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 5.2% | 0.9% | 13.7% |
Soliditet | 77.4% | 80.7% | 79.6% |
Kassalikviditet | 408.1% | 457.4% | 383.9% |
Linus Ström Mat AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Bolaget skall bedriva konsultation och utbildning med inriktning på restaurangbranschen, bedriva restaurang-, butiks- och cateringverksamhet, handelsträdgård, arrangera konserter och evenemang samt bedriva därmed förenlig verksamhet.