Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva investmentverksamhet och konceptskapande verksamhet inom restaurangindustrin samt därmed förenlig verksmhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 478 | 1 001 | 371 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 247 | 935 | -1 682 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 292 | 1 069 | -2 480 |
Årets resultat (tkr) | 10 382 | 749 | -171 |
Summa tillgångar (tkr) | 38 523 | 28 483 | 27 291 |
Antal anställda |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 478 | 1 001 | 371 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 247 | 935 | -1 682 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 9 292 | 1 069 | -2 480 |
Årets resultat (tkr) | 10 382 | 749 | -171 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 38 389 | 25 705 | 21 940 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 134 | 2 778 | 5 351 |
Tillgångar (tkr) | 38 523 | 28 483 | 27 291 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 30 830 | 20 948 | 20 198 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 6 863 | 6 863 | 6 863 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 831 | 673 | 230 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 38 523 | 28 483 | 27 291 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 500 | 500 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 51.7% | 93.4% | -453.4% |
Soliditet | 80.0% | 73.5% | 74.0% |
Kassalikviditet | 16.1% | 412.8% | 2326.5% |
Sharro Invest AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 6 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2021-12.
Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva investmentverksamhet och konceptskapande verksamhet inom restaurangindustrin samt därmed förenlig verksmhet.