Företagets huvudverksamhet skall bedriva verksamhet inom restaurangbranschen, eventproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.Företaget kan som en del av sin verksamhet bedriva uthyrning av personal samt konsultation inom ägarnas expertisområde restaurang, transport & logistik samt entreprenad maskinist.
2024-06* | 2023-06* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 756 | 825 | 564 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 120 | 89 | 156 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 73 | 69 | 151 |
Årets resultat (tkr) | 36 | -15 | 271 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 330 | 1 283 | 1 334 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-06* | 2023-06* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 756 | 825 | 564 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 120 | 89 | 156 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 73 | 69 | 151 |
Årets resultat (tkr) | 36 | -15 | 271 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 179 | 1 179 | 1 179 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 151 | 105 | 155 |
Tillgångar (tkr) | 1 330 | 1 283 | 1 334 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 86 | 50 | 126 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 102 | 64 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 141 | 1 169 | 1 208 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 330 | 1 283 | 1 334 |
2024-06* | 2023-06* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-06* | 2023-06* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 756 | 825 | 564 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 15.9% | 10.8% | 27.7% |
Soliditet | 6.5% | 3.9% | 9.4% |
Kassalikviditet | 13.2% | 9.0% | 12.8% |
Annikas Kök AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-06.
Företagets huvudverksamhet skall bedriva verksamhet inom restaurangbranschen, eventproduktion, samt därmed förenlig verksamhet.Företaget kan som en del av sin verksamhet bedriva uthyrning av personal samt konsultation inom ägarnas expertisområde restaurang, transport & logistik samt entreprenad maskinist.