Aktiebolaget ska bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet, föreläsning och utbildning inom mat och kost samt förvaltning av fast och lös egendom.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 140 | 2 644 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -50 | -187 | 2 629 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 67 | -206 | 4 229 |
Årets resultat (tkr) | 221 | -206 | 4 229 |
Summa tillgångar (tkr) | 5 390 | 5 221 | 5 518 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 140 | 2 644 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -50 | -187 | 2 629 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 67 | -206 | 4 229 |
Årets resultat (tkr) | 221 | -206 | 4 229 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 285 | 997 | 829 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 105 | 4 224 | 4 689 |
Tillgångar (tkr) | 5 390 | 5 221 | 5 518 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 592 | 4 370 | 4 577 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 799 | 851 | 942 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 5 390 | 5 221 | 5 518 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 190 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 140 | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 0.0% | -133.6% | 99.4% |
Soliditet | 85.2% | 83.7% | 83.0% |
Kassalikviditet | 513.8% | 496.4% | 497.8% |
Amore & Sapore AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Aktiebolaget ska bedriva restaurangrörelse, cateringverksamhet, föreläsning och utbildning inom mat och kost samt förvaltning av fast och lös egendom.