Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta lokaler till restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 226 | 6 501 | 1 816 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 212 | 6 312 | -172 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 205 | 6 388 | -194 |
Årets resultat (tkr) | 708 | -194 | |
Summa tillgångar (tkr) | 10 159 | 11 615 | 10 772 |
Antal anställda |
2023-12* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 226 | 6 501 | 1 816 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 212 | 6 312 | -172 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 205 | 6 388 | -194 |
Årets resultat (tkr) | 708 | -194 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 10 125 | 10 125 | 10 558 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 34 | 1 490 | 213 |
Tillgångar (tkr) | 10 159 | 11 615 | 10 772 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 730 | 1 731 | 1 024 |
Obeskattade reserver (tkr) | 195 | ||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 6 831 | 438 | 3 817 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 598 | 9 252 | 5 931 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 10 159 | 11 615 | 10 772 |
2023-12* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 99.4% | 97.1% | -9.5% |
Soliditet | 17.0% | 16.1% | 9.5% |
Kassalikviditet | 2.1% | 16.1% | 3.6% |
AB Bybacken ingår i en koncern med 7 bolag. Moderbolag är Kharmagruppen AB och koncernmoderbolag är KG-I, AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-04.
Bolaget skall bedriva restaurangverksamhet, äga och förvalta lokaler till restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.