Journalistik, inklusive research, reportage, intervjuer och pressfotografi. Redaktörsuppdrag, översättning och textbearbetning. TV-, film-, radio- och textproduktion. Föredrag, undervisning, moderators- och konferenciersuppdrag. Scenunderhållning. Produktion av kokböcker och annan litteratur. Matlagningskurser och kurser i mat-, dryckes- och restauranghistoria. Provningar av mat och drycker. Matlagning, catering och festarrangemang. Utveckling av delikatesser och andra livsmedel och drycker, samt utformning av härmed förenliga produkter och tjänster. Marknadsföring och försäljning av delikatesser, livsmedel och drycker. Förvaltning av upphovsrätt. Debatt och opinionsbildning. Utveckling av koncept för marknadsföring, PR och varumärken. Guidning och reseledaruppdrag samt tolkning. Grafisk formgivning. Konsulttjänster inom arkivhantering, journalistik och språkriktighet, samt övriga tjänster förenliga med ovan nämnda verksamheter.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 586 | 1 377 | 1 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -103 | 3 | -28 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -84 | 3 | -31 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 31 | 13 |
Summa tillgångar (tkr) | 882 | 920 | 1 067 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 586 | 1 377 | 1 317 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -103 | 3 | -28 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -84 | 3 | -31 |
Årets resultat (tkr) | 3 | 31 | 13 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 882 | 920 | 1 067 |
Tillgångar (tkr) | 882 | 920 | 1 067 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 263 | 259 | 329 |
Obeskattade reserver (tkr) | 60 | 151 | 191 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 198 | 184 | 188 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 362 | 326 | 360 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 882 | 920 | 1 067 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 793 | 689 | 659 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.5% | 0.2% | -2.1% |
Soliditet | 34.7% | 40.0% | 43.7% |
Kassalikviditet | 220.2% | 267.5% | 229.4% |
Journalistik, inklusive research, reportage, intervjuer och pressfotografi. Redaktörsuppdrag, översättning och textbearbetning. TV-, film-, radio- och textproduktion. Föredrag, undervisning, moderators- och konferenciersuppdrag. Scenunderhållning. Produktion av kokböcker och annan litteratur. Matlagningskurser och kurser i mat-, dryckes- och restauranghistoria. Provningar av mat och drycker. Matlagning, catering och festarrangemang. Utveckling av delikatesser och andra livsmedel och drycker, samt utformning av härmed förenliga produkter och tjänster. Marknadsföring och försäljning av delikatesser, livsmedel och drycker. Förvaltning av upphovsrätt. Debatt och opinionsbildning. Utveckling av koncept för marknadsföring, PR och varumärken. Guidning och reseledaruppdrag samt tolkning. Grafisk formgivning. Konsulttjänster inom arkivhantering, journalistik och språkriktighet, samt övriga tjänster förenliga med ovan nämnda verksamheter.