Matlagning och catering till företag och privatpersoner, laga och sälja mat i egen lokal (restaurang) samt anordna matlagningskurser i egna och hyrda lokaler.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 382 | 1 166 | 1 055 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -37 | 38 | 2 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -45 | 29 | 2 |
Årets resultat (tkr) | -45 | 29 | 2 |
Summa tillgångar (tkr) | 608 | 528 | 425 |
Antal anställda | 1 | 1 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 382 | 1 166 | 1 055 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -37 | 38 | 2 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -45 | 29 | 2 |
Årets resultat (tkr) | -45 | 29 | 2 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 608 | 528 | 425 |
Tillgångar (tkr) | 608 | 528 | 425 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 292 | 338 | 4 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 316 | 191 | 421 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 608 | 528 | 425 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 166 | 1 055 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -2.7% | 3.3% | 0.2% |
Soliditet | 48.0% | 64.0% | 0.9% |
Kassalikviditet | 171.8% | 245.0% | 91.2% |
Matlagning och catering till företag och privatpersoner, laga och sälja mat i egen lokal (restaurang) samt anordna matlagningskurser i egna och hyrda lokaler.