Konsultverksamhet inom hållbar utveckling i livsmedelsproduktion och -konsumtion. Genom att bistå företag och organisationer med att utveckla, redovisa, kommunicera och informera om verksamhetens starka delar i riktning mot ökad ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet.
2022-09* | 2021-09* | 2020-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 346 | 1 174 | 1 343 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 699 | 591 | 794 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 698 | 591 | 794 |
Årets resultat (tkr) | 418 | 354 | 470 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 598 | 1 319 | 1 016 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2022-09* | 2021-09* | 2020-09* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 346 | 1 174 | 1 343 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 699 | 591 | 794 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 698 | 591 | 794 |
Årets resultat (tkr) | 418 | 354 | 470 |
TILLGÅNGAR | 2022-09* | 2021-09* | 2020-09* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 339 | 291 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 258 | 1 028 | 1 016 |
Tillgångar (tkr) | 1 598 | 1 319 | 1 016 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-09* | 2021-09* | 2020-09* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 923 | 691 | 520 |
Obeskattade reserver (tkr) | 505 | 335 | 195 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 170 | 294 | 301 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 598 | 1 319 | 1 016 |
2022-09* | 2021-09* | 2020-09* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 187 | 185 | 183 |
2022-09* | 2021-09* | 2020-09* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 346 | 1 174 | 1 343 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 51.9% | 50.3% | 59.1% |
Soliditet | 80.5% | 70.7% | 65.0% |
Kassalikviditet | 740.0% | 349.7% | 337.5% |
Konsultverksamhet inom hållbar utveckling i livsmedelsproduktion och -konsumtion. Genom att bistå företag och organisationer med att utveckla, redovisa, kommunicera och informera om verksamhetens starka delar i riktning mot ökad ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet.