Import och försäljning av Italienska torrvaror. Framtagning av recept ,foto,styling. Konsultuppdrag restaurang med inriktning på Italiensk mat. Gästföreläsningar om mat och vin från Sicilien. Företagsevent mat och dryck. Vinprovningar med mat och dryck i kombination. Mat och vinresor till Sicilien, där det ingår vingårdsbesök, olivoljeproduktion, kaprisodling och hantverkspasta tillverkning. Matlagningskvällar ihop med lokala matlagare och producenter.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 761 | 419 | 373 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 103 | 8 | 74 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 103 | 8 | 74 |
Årets resultat (tkr) | 103 | 8 | 74 |
Summa tillgångar (tkr) | 435 | 545 | 484 |
Antal anställda |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 761 | 419 | 373 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 103 | 8 | 74 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 103 | 8 | 74 |
Årets resultat (tkr) | 103 | 8 | 74 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 244 | 233 | 99 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 192 | 311 | 385 |
Tillgångar (tkr) | 435 | 545 | 484 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 246 | 217 | 210 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 182 | 321 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 7 | 7 | 273 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 435 | 545 | 484 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 13.5% | 1.9% | 19.8% |
Soliditet | 56.5% | 39.8% | 43.4% |
Kassalikviditet | 942.9% | 2485.7% | 36.3% |
Import och försäljning av Italienska torrvaror. Framtagning av recept ,foto,styling. Konsultuppdrag restaurang med inriktning på Italiensk mat. Gästföreläsningar om mat och vin från Sicilien. Företagsevent mat och dryck. Vinprovningar med mat och dryck i kombination. Mat och vinresor till Sicilien, där det ingår vingårdsbesök, olivoljeproduktion, kaprisodling och hantverkspasta tillverkning. Matlagningskvällar ihop med lokala matlagare och producenter.