Konsultation samt utbildning inom mat & dryck med att anpassa menyer och matlagningstekniker med dryckes kombination hos företag.Teoretiskt eller praktisk rådgivning med schemaläggning, menyplanering, receptur & råvarukalkyler. Byggnation av rapporter, löneeffektivisering samt inköp för Hotell & Restauranger. Konsultation inom design och inredning på hotell och restauranger.
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 720 | 600 | 465 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 329 | 391 | 286 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 330 | 391 | 286 |
Årets resultat (tkr) | 256 | 309 | 227 |
Summa tillgångar (tkr) | 383 | 462 | 356 |
Antal anställda |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 720 | 600 | 465 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 329 | 391 | 286 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 330 | 391 | 286 |
Årets resultat (tkr) | 256 | 309 | 227 |
TILLGÅNGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 57 | 13 | 18 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 326 | 449 | 338 |
Tillgångar (tkr) | 383 | 462 | 356 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-06* | 2023-06* | 2022-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 311 | 375 | 286 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 72 | 86 | 70 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 383 | 462 | 356 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 249 | 320 | 220 |
2024-06* | 2023-06* | 2022-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 45.7% | 65.2% | 61.5% |
Soliditet | 81.2% | 81.2% | 80.3% |
Kassalikviditet | 452.8% | 522.1% | 482.9% |
Konsultation samt utbildning inom mat & dryck med att anpassa menyer och matlagningstekniker med dryckes kombination hos företag.Teoretiskt eller praktisk rådgivning med schemaläggning, menyplanering, receptur & råvarukalkyler. Byggnation av rapporter, löneeffektivisering samt inköp för Hotell & Restauranger. Konsultation inom design och inredning på hotell och restauranger.