Bolaget ska erbjuda matupplevelser i olika former som matlagningskurser, i form av kund-'/eller personalaktivitet, privata sällskap, stora som små. Bolaget erbjuder även matlagningskurser öppna för allmänheten och catering för alla möjliga arrangemang, liksom restaurangverksamhet. Bolaget kan även hyras för konferens, fest och pressaktivitet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 770 | 2 915 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 913 | 539 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 924 | 538 | -20 |
Årets resultat (tkr) | 1 766 | 324 | -20 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 598 | 8 456 | 5 550 |
Antal anställda | 10 | 2 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 770 | 2 915 | |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 2 913 | 539 | -20 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 2 924 | 538 | -20 |
Årets resultat (tkr) | 1 766 | 324 | -20 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 078 | 5 280 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 6 519 | 3 176 | 5 550 |
Tillgångar (tkr) | 11 598 | 8 456 | 5 550 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 7 632 | 5 866 | 5 542 |
Obeskattade reserver (tkr) | 830 | 130 | |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 3 136 | 2 460 | 8 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 598 | 8 456 | 5 550 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 10 | 2 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 677 | 1 458 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 17.4% | 18.5% | 0.0% |
Soliditet | 71.0% | 70.5% | 99.9% |
Kassalikviditet | 184.8% | 119.7% | 69375.0% |
Bolaget ska erbjuda matupplevelser i olika former som matlagningskurser, i form av kund-'/eller personalaktivitet, privata sällskap, stora som små. Bolaget erbjuder även matlagningskurser öppna för allmänheten och catering för alla möjliga arrangemang, liksom restaurangverksamhet. Bolaget kan även hyras för konferens, fest och pressaktivitet.