Hyra ut arbetskraft i restaurangbranschen, allt ifrån att laga mat eller stötta mer administrativt inom yrket. Det kan även innefatta kökschefsroll, vanlig kock eller konsult inom området. Tjänster är till exempel kock, kökschef, souschef eller konsult.
2023-06* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 249 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 58 |
Årets resultat (tkr) | 46 |
Summa tillgångar (tkr) | 85 |
Antal anställda | 1 |
2023-06* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 249 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 58 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 58 |
Årets resultat (tkr) | 46 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 85 |
Tillgångar (tkr) | 85 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 71 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 14 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 85 |
2023-06* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) | 40 |
2023-06* | |
---|---|
Antal anställda | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 249 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 23.3% |
Soliditet | 83.5% |
Kassalikviditet | 607.1% |
Hyra ut arbetskraft i restaurangbranschen, allt ifrån att laga mat eller stötta mer administrativt inom yrket. Det kan även innefatta kökschefsroll, vanlig kock eller konsult inom området. Tjänster är till exempel kock, kökschef, souschef eller konsult.