Bolaget ska bedriva bageriverksamhet, cateringverksamhet samt bedriva verksamhet inom matlagningskurser.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 873 | 8 393 | 7 615 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 330 | 470 | 825 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 331 | 463 | 825 |
Årets resultat (tkr) | 185 | 272 | 494 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 899 | 3 316 | 3 022 |
Antal anställda | 5 | 6 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 873 | 8 393 | 7 615 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 330 | 470 | 825 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 331 | 463 | 825 |
Årets resultat (tkr) | 185 | 272 | 494 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 281 | 264 | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 618 | 3 052 | 3 022 |
Tillgångar (tkr) | 2 899 | 3 316 | 3 022 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 088 | 1 153 | 1 132 |
Obeskattade reserver (tkr) | 563 | 473 | 355 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 247 | 1 690 | 1 536 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 899 | 3 316 | 3 022 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 125 | 250 | 250 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 5 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 575 | 1 399 | 1 269 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 4.2% | 5.6% | 10.8% |
Soliditet | 51.5% | 45.0% | 45.9% |
Kassalikviditet | 209.9% | 180.6% | 196.7% |
Bolaget ska bedriva bageriverksamhet, cateringverksamhet samt bedriva verksamhet inom matlagningskurser.