Restaurangverksamhet med servering av mat och alkoholhaltiga -och icke alkoholhaltiga drycker. Föremålet för bolagets verksamhet är tillagning av mat och bakverk för försäljning i café, i lunchservering, pubservering, a la cartservering i egna lokaler samt för catering och därmed förenlig verksamhet.
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 089 | 8 647 | 4 744 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -523 | 456 | 134 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -533 | 447 | 124 |
Årets resultat (tkr) | -533 | 447 | 124 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 122 | 2 291 | 1 834 |
Antal anställda | 8 | 8 | 3 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 8 089 | 8 647 | 4 744 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -523 | 456 | 134 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -533 | 447 | 124 |
Årets resultat (tkr) | -533 | 447 | 124 |
TILLGÅNGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 379 | 434 | 409 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 743 | 1 857 | 1 425 |
Tillgångar (tkr) | 1 122 | 2 291 | 1 834 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-06* | 2022-06* | 2021-06* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 140 | 673 | 227 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 112 | 136 | 407 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 870 | 1 482 | 1 201 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 122 | 2 291 | 1 834 |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-06* | 2022-06* | 2021-06* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 8 | 8 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 011 | 1 081 | 1 581 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -6.5% | 5.3% | 2.8% |
Soliditet | 12.5% | 29.4% | 12.4% |
Kassalikviditet | 57.0% | 109.3% | 104.8% |
Restaurangverksamhet med servering av mat och alkoholhaltiga -och icke alkoholhaltiga drycker. Föremålet för bolagets verksamhet är tillagning av mat och bakverk för försäljning i café, i lunchservering, pubservering, a la cartservering i egna lokaler samt för catering och därmed förenlig verksamhet.