Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurang med inriktning på kök och service så som matlagning, köksekonomi, hållbarhet, hygien, råvaruhantering, teamleading, rekrytering, marknadsföring, menyframtagning, leverantörskontakter, bemanning och utbildning.Bolaget ska även bedriva mindre event, utbildningar och middagar hemma hos eller i hyrt godkänt restaurangkök så som utomhusmatlagning över eld, intima middagar hemma hos och kurser i matlagning i hyrt restaurangkök samt även med inhyrd kock.Samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 302 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 86 |
Årets resultat (tkr) | 68 |
Summa tillgångar (tkr) | 195 |
Antal anställda | 1 |
2024-12* | |
---|---|
Omsättning (tkr) | 302 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 86 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 86 |
Årets resultat (tkr) | 68 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* |
---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |
Omsättningstillgångar (tkr) | 195 |
Tillgångar (tkr) | 195 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* |
---|---|
Eget kapital (tkr) | 93 |
Obeskattade reserver (tkr) | |
Avsättningar (tkr) | |
Långfristiga skulder (tkr) | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 102 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 195 |
2024-12* | |
---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |
Löner till övriga anställda (tkr) | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |
Sociala kostnader (tkr) | |
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | |
---|---|
Antal anställda | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 302 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |
Vinstmarginal | 28.5% |
Soliditet | 47.7% |
Kassalikviditet | 191.2% |
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom restaurang med inriktning på kök och service så som matlagning, köksekonomi, hållbarhet, hygien, råvaruhantering, teamleading, rekrytering, marknadsföring, menyframtagning, leverantörskontakter, bemanning och utbildning.Bolaget ska även bedriva mindre event, utbildningar och middagar hemma hos eller i hyrt godkänt restaurangkök så som utomhusmatlagning över eld, intima middagar hemma hos och kurser i matlagning i hyrt restaurangkök samt även med inhyrd kock.Samt därmed förenlig verksamhet.