Bolaget ska äga och och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsulterande och rådgivande verksamhet inom restaurangbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 145 | 2 531 | 2 276 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 236 | 269 | 215 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 238 | 265 | 215 |
Årets resultat (tkr) | 139 | 161 | 132 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 393 | 1 372 | 1 405 |
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 145 | 2 531 | 2 276 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 236 | 269 | 215 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 238 | 265 | 215 |
Årets resultat (tkr) | 139 | 161 | 132 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 148 | 248 | 243 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 245 | 1 124 | 1 162 |
Tillgångar (tkr) | 1 393 | 1 372 | 1 405 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 545 | 506 | 345 |
Obeskattade reserver (tkr) | 170 | 110 | 50 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 677 | 755 | 1 009 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 393 | 1 372 | 1 405 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 | 100 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 2 | 2 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 573 | 1 266 | 1 138 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 7.5% | 10.6% | 9.4% |
Soliditet | 47.9% | 42.6% | 27.1% |
Kassalikviditet | 183.9% | 148.9% | 115.2% |
Bittermandeln Restaurang AB ingår i en koncern med 6 bolag. Koncernmoderbolag är Pinjenöten Holding AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-08.
Bolaget ska äga och och förvalta fast och lös egendom, bedriva konsulterande och rådgivande verksamhet inom restaurangbranschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.