Blue fin AB ska bedriva en restaurangverksamhet. Restaurangen ska servera mat för sittande gäster, hämtmat och catering. Restaurangens inriktning är i första hand asiatisk mat som tex sushi och dumplings. Verksamheten riktar sig såväl mot privatpersoner som företag.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 143 | 7 326 | 4 376 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -39 | 176 | 493 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -50 | 101 | 474 |
Årets resultat (tkr) | -50 | 78 | 442 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 059 | 2 433 | 3 103 |
Antal anställda | 9 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 143 | 7 326 | 4 376 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -39 | 176 | 493 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -50 | 101 | 474 |
Årets resultat (tkr) | -50 | 78 | 442 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 759 | 1 762 | 2 694 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 299 | 670 | 409 |
Tillgångar (tkr) | 4 059 | 2 433 | 3 103 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 364 | 414 | 1 096 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 568 | 777 | 1 026 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 128 | 1 242 | 981 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 059 | 2 433 | 3 103 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | 194 | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 868 | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 6 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 016 | 1 221 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -0.4% | 2.4% | 11.3% |
Soliditet | 9.0% | 17.0% | 35.3% |
Kassalikviditet | 11.3% | 51.7% | 38.5% |
Blue fin AB ska bedriva en restaurangverksamhet. Restaurangen ska servera mat för sittande gäster, hämtmat och catering. Restaurangens inriktning är i första hand asiatisk mat som tex sushi och dumplings. Verksamheten riktar sig såväl mot privatpersoner som företag.