Blue fin AB ska bedriva en restaurangverksamhet. Restaurangen ska servera mat för sittande gäster, hämtmat och catering. Restaurangens inriktning är i första hand asiatisk mat som tex sushi och dumplings. Verksamheten riktar sig såväl mot privatpersoner som företag.
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 326 | 4 376 | 2 822 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 176 | 493 | -339 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 101 | 474 | -346 |
Årets resultat (tkr) | 78 | 442 | -346 |
Summa tillgångar (tkr) | 2 433 | 3 103 | 2 953 |
Antal anställda | 6 | 4 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 326 | 4 376 | 2 822 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 176 | 493 | -339 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 101 | 474 | -346 |
Årets resultat (tkr) | 78 | 442 | -346 |
TILLGÅNGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 1 762 | 2 694 | 2 771 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 670 | 409 | 182 |
Tillgångar (tkr) | 2 433 | 3 103 | 2 953 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2022-12* | 2021-12* | 2020-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 414 | 1 096 | 654 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 777 | 1 026 | 1 241 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 242 | 981 | 1 058 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 2 433 | 3 103 | 2 953 |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | 194 | 140 | |
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | 868 | 449 | |
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | 133 | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2022-12* | 2021-12* | 2020-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 4 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 221 | 706 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | 181 | ||
Vinstmarginal | 2.4% | 11.3% | -12.0% |
Soliditet | 17.0% | 35.3% | 22.1% |
Kassalikviditet | 51.7% | 38.5% | 14.4% |
Blue fin AB ska bedriva en restaurangverksamhet. Restaurangen ska servera mat för sittande gäster, hämtmat och catering. Restaurangens inriktning är i första hand asiatisk mat som tex sushi och dumplings. Verksamheten riktar sig såväl mot privatpersoner som företag.