Bolaget ska bedriva konceptutveckling och fortbildning inom såväl offentlig och privat verksamhet. Därtill ska verksamheten inrymma projektledning inom evenemangs- och besöksindustrin samt konsultverksamhet med inriktning på mat, måltiden och odling inom offentliga och privata evenemang och projekt. Bolaget ska även bedriva handel och försäljning av profilprodukter såsom presentartiklar samt varor kopplade till ovan nämnda verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 56 | 104 | 150 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -35 | -6 | -45 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -35 | -6 | -45 |
Årets resultat (tkr) | -35 | -6 | -45 |
Summa tillgångar (tkr) | 71 | 101 | 112 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 56 | 104 | 150 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -35 | -6 | -45 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -35 | -6 | -45 |
Årets resultat (tkr) | -35 | -6 | -45 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 71 | 101 | 112 |
Tillgångar (tkr) | 71 | 101 | 112 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 53 | 53 | 59 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 18 | 48 | 53 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 71 | 101 | 112 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 56 | 104 | 150 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -62.5% | -5.8% | -30.0% |
Soliditet | 74.7% | 52.5% | 52.7% |
Kassalikviditet | 394.4% | 210.4% | 211.3% |
Bolaget ska bedriva konceptutveckling och fortbildning inom såväl offentlig och privat verksamhet. Därtill ska verksamheten inrymma projektledning inom evenemangs- och besöksindustrin samt konsultverksamhet med inriktning på mat, måltiden och odling inom offentliga och privata evenemang och projekt. Bolaget ska även bedriva handel och försäljning av profilprodukter såsom presentartiklar samt varor kopplade till ovan nämnda verksamhet.