Företaget ska bedriva restaurangverksamhet, cafèverksamhet, catering, produktutveckling inom mat och dryck. Även event inom samma område. Hålla matlagningkurser.
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 572 | 227 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 111 | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 111 | 8 |
Årets resultat (tkr) | 61 | 4 |
Summa tillgångar (tkr) | 244 | 175 |
Antal anställda |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 572 | 227 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 111 | 8 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 111 | 8 |
Årets resultat (tkr) | 61 | 4 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* |
---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 219 | 139 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 25 | 36 |
Tillgångar (tkr) | 244 | 175 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* |
---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 91 | 29 |
Obeskattade reserver (tkr) | 30 | |
Avsättningar (tkr) | ||
Långfristiga skulder (tkr) | ||
Kortfristiga skulder (tkr) | 124 | 146 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 244 | 175 |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | ||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | ||
Löner till övriga anställda (tkr) | ||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | ||
Sociala kostnader (tkr) | ||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | |
---|---|---|
Antal anställda | ||
Omsättning per anställd (tkr) | ||
Personalkostnader per anställd (tkr) | ||
Vinstmarginal | 7.1% | 3.5% |
Soliditet | 46.1% | 16.6% |
Kassalikviditet | 20.2% | 24.7% |
Företaget ska bedriva restaurangverksamhet, cafèverksamhet, catering, produktutveckling inom mat och dryck. Även event inom samma område. Hålla matlagningkurser.