Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 444 | 16 322 | 10 785 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 803 | 2 125 | -130 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 803 | 2 120 | -130 |
Årets resultat (tkr) | 1 058 | 1 206 | 19 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 045 | 9 275 | 7 296 |
Antal anställda | 15 | 15 | 13 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 16 444 | 16 322 | 10 785 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 803 | 2 125 | -130 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 803 | 2 120 | -130 |
Årets resultat (tkr) | 1 058 | 1 206 | 19 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 630 | 3 793 | 3 268 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 7 415 | 5 483 | 4 028 |
Tillgångar (tkr) | 11 045 | 9 275 | 7 296 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 5 296 | 4 237 | 1 031 |
Obeskattade reserver (tkr) | 1 385 | 929 | 332 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 365 | 1 281 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 999 | 4 109 | 4 653 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 045 | 9 275 | 7 296 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 000 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 15 | 13 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 096 | 1 088 | 830 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 11.0% | 13.0% | -1.2% |
Soliditet | 57.0% | 52.9% | 17.4% |
Kassalikviditet | 217.7% | 121.6% | 77.6% |
Bozlak Gastropub AB ingår i en koncern med 4 bolag. Koncernmoderbolag är Brk Profit AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-08.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.