Bolaget ska bedriva lantbruk, avel, livsmedels-, kött- och mjölkproduktion samt därmed förenlig verksamhet och bedriva gårdsturism i form av cafébutik, restaurang och bakstuga. Dessutom ska bolaget bedriva hotellverksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 776 | 2 851 | 701 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -92 | 277 | -39 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -91 | 280 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 139 | 140 | 219 |
Summa tillgångar (tkr) | 3 872 | 3 539 | 3 235 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 2 776 | 2 851 | 701 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -92 | 277 | -39 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -91 | 280 | -48 |
Årets resultat (tkr) | 139 | 140 | 219 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 496 | 570 | 416 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 3 376 | 2 969 | 2 819 |
Tillgångar (tkr) | 3 872 | 3 539 | 3 235 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 2 919 | 2 780 | 2 640 |
Obeskattade reserver (tkr) | 198 | 469 | 370 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 50 | 50 | 50 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 704 | 241 | 175 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 3 872 | 3 539 | 3 235 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 925 | 950 | 234 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.3% | 9.7% | -5.6% |
Soliditet | 79.1% | 88.1% | 89.8% |
Kassalikviditet | 409.2% | 1086.7% | 1427.4% |
Bolaget ska bedriva lantbruk, avel, livsmedels-, kött- och mjölkproduktion samt därmed förenlig verksamhet och bedriva gårdsturism i form av cafébutik, restaurang och bakstuga. Dessutom ska bolaget bedriva hotellverksamhet.